E5200, GT 9500 Sisteme Mac OS ve Win 8 Dual Boot Kurma

  • Konuyu başlatan Kerim Ucar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 44
  • Görüntüleme 3B
K

Kerim Ucar

Ziyaretçi
İntel E5200 işlemci
Asus P5KPL anakart
Nvidia GT9500 anakart

Windows 8 ve mac os x mountain lion işletim sistemlerini birlikte kullanmak istiyorum. Win8 kurulum CD'si var. Mac os x indirme link varmı elinizde ? Virtual Box olaylarını forumdaki videolardan yapmaya çalışacağım. İndirme bağlantısı gerekiyor. Ve de benim sistemime yakın bir sistem ' e mac os x kuran rehber varmı ?

- - - Güncellendi - - -

Yöneticiler beni tekrar görünce sinir olacaklar ama gerçekten merakımdan konu açıyorum eski konulara bakan yok. Konuyu güncelliyorum bakan yok. Masaüstü bilgisayarlar ' da açtığım konular yüzünden hesabımı sildiniz. Ama gerçekten alıcıyım. Ve hesabımı Türkçe kurallarından ceza veriyosunuz. Çift hesaptan başka çarem kalmıyor. Yakın zamanda sistemi alacağım. Fotoğrafları atarım zaten. Bu konuyu söyleyeyim dedim konuyla alakası yok ama tekrar ceza vermesinler diye. Kusura bakmayın.
 
ML2 ' de dvd yazdırdığımızda gerekli bir işlem gerekmiyor demi ? Sanal pc gereklimi ML2 ' de ? Varsa indirme bağlantısı atarmısınız ? Torrent olursa iyi olur. :)

Birkaç siteden baktım. Dmg dosyası ML2 DVD'ye yazarmı win8 makinede ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DVD ye yazmak için program varmı ? Ek bir şey gereklimi win8 makinede o programla direk DVD ye yazabilirmiyim ?

- - - Güncellendi - - -

Verdiğin linkteki dosyayı indirdim. Şimdi ne yapmam gerekiyor.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı