E5300 3.5Ghz vs FX-8350

OkuyomBenYa

Kilopat
Daha fazla  
Şimdi bu değerlere göre çoğu oyunun tek çekirdek performansını kullanmasına bakarsak OC işlemcim FX-8350'den daha mı iyi performans verecek? 2. resimde i5-2400 seviyesinde görünüyor tek çekirdek performansında. Ve çok çekirdek performansının önemi nedir?
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek çekirdek performansın hangi değerde? Cinebench R15 ile test et, 8350 kat kat daha güçlü bir model. Çok çekirdek Render ve çoklu çekirdek destekleyen oyunlarda önem arz eder.
FX-8350'nin tek çekirdek performansı 93, bendeki modelin tek çekirdek performansı 95 Cinbebench R15 testine göre hatta X5650 ile aynı tek çekirdek performansına sahibim. Çoklu çekirdek için 3 kata yakın FX-8350 üstün ancak çoğu oyun için halen tek çekirdek performansı önemliydi sanırım?

Tek çekirdek performansının önemi fazla hala, senin işlemcin saf güç olarak çok kötü. 8350 çok daha kaslı bir işlemcidir ve OC ile de senin modeli geçer tek çekirdekte de geçer.
Hocam biliyorum ve yükseltme yapacağım ancak şuanki durumu soruyorum. Kaslıdır, çok iyi OC yapılır bir şey demiyorum ancak benim işlemcinin şuan ki haliyle FX-8350'nin stok hali tek çekirdekte eşit sayılır değil mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı