Çözüldü E5400 - GeForce 9400 GT sisteme Hackintosh kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

566156

Kilopat
Makaleler
19
Daha fazla  
RAM
4GB (2x2) DDR2 800MHz RAM
SSD veya HDD modeli
ST3500418AS 500GB 7200RPM HDD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce 9400 GT ( Palit )
Anakart
GIGABYTE GA-G31M-ES2L rev 2.0
İşlemci
Intel Pentium Dual-Core E5400 2.70GHz
Merhaba ben OS X Yosemite kurmaya çalışıyorum fakat OpenCore.efi dosyasını açarken "OC: Failed to load configuration" diye bir hata alıyorum OpenCore 0.8.0 kullanıyorum. Bir defasında Clover kullanarak denedim fakat bu sefer "X64 Exception Type 0000000000000000D" diye bir hata aldım. macOS'dan pek anlamıyorum kext'leri nasıl kuracağım hakkında pek bir fikrim yok. Ayrıca sistemime uyumlu config dosyasını bulamadım. O yüzden yardımcı olursanız sevinirim. Masaüstü PC kullanıyorum.

Bu sisteme Yosemite kurulabilir mi veya performans düşüşü yaşarmıyım veya bu sisteme hangi sürümü önerirsiniz. onu da cevaplarsanız sevinirim. EFI Klasörü:

Arkadaşlar yanlış konu açtıysam kusura bakmayın ilk defa konu açıyorum affedin 🙁

Çözüm
9400 GT'nin Sierra için desteği var, sıkıntı çıkmaması lazım.
Yosemite değil de, Mavericks kurdum. Ayrıca Ethernet'i çalıştırmayı başardım. AtherosL1cEthernet.kext'i MultiBeast ile yükledikten sonra sistemi yeniden başlattım ve çalıştı.

Deneyin.
Hocam
**** [IOBluetoothHCIController][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- missing Bluetooth Controller transport! diye bir yazı geliyor orda 10 saniye gibi bir süre bekletti sonra pc kendisini kapattı.

Son düzenleme:
İşlemcideki dahili grafik birimi uyumsuz hocam, Linux dağıtımlarına yönelebilirsiniz. Bu sistem için macOS'den daha iyi olacaktır.
Hocam siz uzun süre cevap vermeyince ben de Linux kurdum. Teşekkürler hocam yine de. İçimde kalmadı desem yalan olur ama. Sanal makineye kurmayı denerim belki.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama ekran kartı sorununu çözdüm. Bu arada hocam internette gezinirken bir imaj buldum USB'ye yazdırdım ve boot ettim. Sonrada Yosemite kurulum ekranına geldi hocam. Sizce devam etmelimiyim ? bu arada hocam tekrardan özür diliyorum rahatsız ettiysem.

Son düzenleme:
Diskte yeterli alan varsa deneyebilirsiniz hocam, sadece Yosemite eski bir sürüm ama denemek açısından kurabilirsiniz.
Hocam internet çalışır mı peki ? EFI içerisine hackintool ve MultiBeast gibi programları attım lazım olur diye.
Ethernet: Atheros AR8131

Technopat Haberler

Geri
Yukarı