E5430 4 GB RAM Windows 10'a geçilir mi?

4 GB'dan 6 GB'a sırf bunun için yükselttim daha fazle yemeye başladı başkan o nolacak.

Windows 10 konusu açılmışken sorayım benim grafik ayarlarında GPU'lar aynı gözüküyor. Sürüm 1909 Driver sürümü adrenalin 20.5.1. (Tüm bahtsızlıklar bana)

İşlemciyide RAM'ide yeni almıştım modlu hemde. LGA775 destekleyen DDR3 anakart almam gerekiyor ozaman G41 chipsetli Combo anakartlar var. Hem DDR2 hemde DDR3 destekliyor. Teşekkürler zaman ayırdığınız için. Sadece RAM sorunum var anladığım kadarıyla. Peki Windows 10'u yükledikten sonra oyunlarımı tekrar baştan mı yüklemem gerekiyor Windows 10'a uyumlu olması için ? Yoksa direk çalıştırabiliyormuyum ? GTA 5, LoL, AC Revelations var.

Hayır dostum tekrar yüklemen gerekmiyor.

Bence Linux dağıtımı dene. Bazı dağıtımlar kullanıcı dostu, çok hızlı ve hafif. Kodlama bilmen gerekmez. Eğer sistemin uygulamaları desteklerse geçebilirsin. Exe dosyaları çalışmaz. Bunun için Proton, Wine gibi programlar var. Benim de bilgisayarım eski biraz ve donanım sürücüleri, yazıcılar, tarayıcılar, Zoom gibi programları destekliyor. Eğer Microsoft Office kullanıyorsan LibreOffice gibi alternatifleri dene. Ya da tarayıcıdan aç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…