E6300 sisteme macOS kurulumu

EsatKa

Hectopat
Makaleler
2
@566156 Hocam merhaba, şu anda sizin bana attığınız linkteki macOS Catalina 10.15.7 sürümünü indiriyorum, bir yandanda balenaEtcher'ı yükledim, ISO kurulumu bitince haber vereceğim. Ayrıca şu videoyu izleyerek yapmayı düşünüyorum ama videodaki BIOS ayarlarının hiçbiri benim BIOS'umda yok sıkıntı olur mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Atheros bu ya, ben de diyorum bu model neyin nesi. AtherosL1cEthernet.kext ile tanıtılıyor olması lazım.

Hocam bu arada videoda RAW dosyası inidiyor ama ben galiba ISO dosyası indirdim, herhangi bir sıkıntı olur mu? Ve de fake ID işini ne zaman yapacağız? Kurulum bittikten sonra mı? Biliyorum fazla soru soruyorum hocam kusura bakmayın.

Bunu dener misiniz? Fake ID'yi ben config düzenlerken hallederim. Kurulumdan sonra yapmayacağız. Önce boot etmeyi deneyeceğiz yani. Bu arada hocam biraz uykum var yanlış bilgi falan veriyor olabilirim

Şu rehberi inceleyin:
Burada config'i nereye atacağını vs. anlattım.

Tamamdır hocam, bu arada burada hangi sürümü seçmem lazım? Tıklayınca Linux Mac Windows diyor.

(Bu arada isterseniz yapmayabilir, ya da sonra yapabiliriz hocam.)

Burada .zip dosyası mı iniyor? İnmesini bekleyin o dosya aslında imaj dosyası Etcher ile yazdırıyorsunuz, ayrıca fark etmez hocam sonra da yapabiliriz şimdi de.

Attığınız link ile benim indirdiğim link farklı hocam, hangisinde zipmi indiyor?

Önceki attığım linki boş verin. Bunu deneyin.
Burada .zip iniyorsa doğru.

Attığınız linkte aşağıdaki imaj indir linkine tıkladım, ve şu anda WinRAR işareti ile indiriyor, galiba. ZIP şeklinde indiriyor.

Tamam bekleyin hocam, indiğinde WinRAR ile çıkartmayın zaten çıkartamazsınız çünkü imaj dosyası o. Çıkartmaya çalıştığınız'da hata veriyor. Etcher ile yazdırın USB'ye sonra.

Tamam bekleyin hocam, indiğinde WinRAR ile çıkarmayın zaten çıkartamazsınız çünkü imaj dosyası o. Etcher ile yazdırın USB'ye sonra.

Ney ile çıkartayayım hocam? Çünkü balenaEtcher direkt olarak seçmiyor, sağ tıklayıp klasöre çıakrt desem olur mu indirildikten sonra?

Etcher'de indirmiş olduğunuz dosyayı seçiyorsunuz çıkartmanıza gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…