E6500 Sistem Oyunlarda Donma Sorunu

Huavel

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2015
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Benim bilgisayarım çok kötü. Normal bir FPS oyununnda Örn: Skill en düşük ayarlarda bile donarak oynuyorum bunun için ek olarak ne almam gerekiyor? Örn: Ekran kartı, işlemci Vb tamamen kasa yenilemek gibi bir imkanım yok. Sadece parça alabilirim. Eksik olan şeyi söylerseniz ve neden kastığını da söylerseniz sevinirm. Bence ekran kartım kötü ama yine de siz bana ne aLacağımı söyleyin. Birikmiş bir param var. Bana en uygun fiyatta FPS oyunlarını ultrada oynayabiliceğim bir gerekli listesi oluşturursanız sevinirim. Teşekkürler.

2-horz.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
samet67671 Teşekkür Ederim Windows 8.1.3 64 Bit'i Kurdum Önerin İçin Teşekkürler Şimdi Ne Yapmam Gerekiyor Büyük Oranda Kasma Sorunu Değişti Şimdi Aza İndi Fakat Yine Kasıyor Galibaa Parça Almam Gerkicek Lazım Olan Parçaların İsmini Yazamısın ?
Teşekkürler ...
Bu Arada : Huavel Benim Diğer Hesabım Ban Yedi Sebebi : Konu Başlığına Lütfen Vb. Yazı Yazmamam Gerkiyordu Bunda Haklısınız Bilmiyordum. Diğer Ban Yeme Sebebim İse Her Cümlede Baş Harfi Büyük Olduğu İçin Ban Yemişim Ben Bilgisayarı Kullanmaya Başladığımdan Beri Her Cümlenin Başını Büyük Yazarım Bu Alışkanlık Oldu Yapabiliceğim Bişey Yok Sizi Rahatsız Ediyorsa Bu Hesabıda Banlıyabilirsiniz Bilmiyorum Belkide Haklısınızdır .... Ben Sadece Hangi Parçaları Alıcam Onu Sorucaktım Teşekkürler Yardım Ederseniz Çok Memnun Olurum samet67671 Çok Teşekkürler Önerin İçin !!

Güncel ++++++++++

Güncel+++
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı