E6500 sisteme yükseltme önerisi

denizgozen5

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ9 13. Nesil 32 gb ddr5 RTX4080 12 gb 1 tb m.2 18 ınç ekran
Kardeşime bilgisayar lazımmış. Benim eski bir bilgisayarım var. Ancak 2 gb ram e6500 işlemci ve 320 gb hdd var. Bu bilgisayara ne takviyesi alsam güzel olur? Ben 4 gb daha ram alıp 6ya çıkarmayı düşünüyorum. Sizce değer mi

Kardeşime bilgisayar lazımmış. Benim eski bir bilgisayarım var. Ancak 2 GB RAM E6500 işlemci ve 320 GB HDD var. Bu bilgisayara ne takviyesi alsam güzel olur? Ben 4 GB daha RAM alıp 6ya çıkarmayı düşünüyorum. Sizce değer mi?

RAM ve SSD yükseltmesi yaparsanız on numara olur.

RAM ve SSD yükseltmesi yaparsanız on numara olur.

RAM ve SSD yükseltmesi yapsa iyi olur ama yine de temel işlerde bile sıkıntı çıkarabiliyor E7600 tecrübe etmiştim okulda Google'da bile rezalet durumdaydı. Format atmamıza rağmen anca iş görüyordu. 4 GB RAM ve 500 GB HDD vardı.

RAM takviyesi yeter böylesi bilgisayarlara yatırım yapılmaması bile lazım bence. SSD gereksiz olur hemen hemen aynı bilgisayarda deneyimledim hiç etkisi olmadı muhtemelen SATA 2 girişi vardır zaten anakartta yani SATA 3'ten alacağınız hızın yarısını alırsınız 7200 RPM HDD ile hemen hemen aynı hızları alırsınız. Bulabilirseniz işlemci de alınabilir.

Peki ben bu bilgisayara klavye olmadan windows tan linuxa geçebilirmiyim

Yeni konular

Geri
Yukarı