E6500'den Q9650'ye geçilir mi?

Hayret ben Q9550+GT 630+8 GB RAM 70 FPS üstünü göremiyorum Windows 10 Home kullanıyorum.
Bunu etkileyen çok fazla faktör var örneğin RAM Dual channel olmayabilir, arka planda işlemciyi yoran hizmetleri kapatmamış olabilirsin, Valorant hile koruma programı yani Vanguard sürekli rapor ediliyorsan sistemini olası virüslere karşı sen oyun oynarken daha fazla arama yapacaktır bu da özellikle eski işlemcilerde doğrudan işlemci kullanımını etkiler.

Bu konular ile ilgili pek fazla bilgim yok bu olayı nasıl öğrenebilirim ?

GA-G41M Combo yani seçeneklerimde bi Core™ 2 Quad Q9550 var yada intel xeon e5450 (modlu) düşünüyorum darboğaz yapmayacak varsa kafanızda öneriye açığım.​

E5450 almanız daha maksata uygundur. Bios modlamaya geldikte ise
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İsmail abimizin videosu size yardımcı olacaktır.

Teşekkürler, Ayrıca modlanmış alsam sıkıntı yaşar mıyım? Mâlum eski bir işlemci 2.el alacağım.

hayır. benim arkadaşım aliexpress üzerinden E5440 almıştı halen sorunsuz bir şekilde modlu bios ile kullanıyor.
Merhaba darboğaz yapıldığı için xeon modlu e5450 işlemci al denmişti aldım fakat windows kasması gitti oyunlar hala 12 20 fps arası acaba başka bir sorun mu var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…