Doğru, bir P45 anakart beklemiştim ben sıvı soğutmayı görünce X5460 alıp FSB'den ziyade çarpan artırarak OC yapabilir fakat yine anakart sınırına takılabilir sistem.
Çarpanı nasıl arttıracak ki? X5460 işlemcisinin çarpanı 9.5 değil mi? Bu son sınırı değil mi? Yani ben bu işlemcilerde çarpan arttırma yolunu bulamadım.
Çarpanı nasıl arttıracak ki? X5460 işlemcisinin çarpanı 9.5 değil mi? Bu son sınırı değil mi? Yani ben bu işlemcilerde çarpan arttırma yolunu bulamadım.
The Xeon X5460 @ 5282.1MHzscores getScoreFormatted in the CPU Frequency benchmark. gagarin77ranks #null worldwide and #1 in the hardware class. Find out more at HWBOT.
Hocam sıvı soğutmayı ben gürcistandan aldım. 14 dolar vermiştim zamanında hiç bir şey o para orada. Elimdeki asıl kasa kat kat iyi lakin güzel tatlı genel iş için veya test bilgisayarı olarak kullanabileceğim bir sistem olsun istedim. Bir ekran kartını denemek istersiniz deneyemiyorsunuz. 2. Elden 400e bulabileceğim bir işlemci istedim lakin biraz kafam karıştı şimdi. Çok fazla öneri var bir tane net olursa sevinirim.
Hocam sıvı soğutmayı ben Gürcistan'dan aldım. 14 dolar vermiştim zamanında hiçbir şey o para orada. Elimdeki asıl kasa kat kat iyi lakin güzel tatlı genel iş için veya test bilgisayarı olarak kullanabileceğim bir sistem olsun istedim. Bir ekran kartını denemek istersiniz deneyemiyorsunuz. 2. elden 400e bulabileceğim bir işlemci istedim lakin biraz kafam karıştı şimdi. Çok fazla öneri var bir tane net olursa sevinirim.
Anakartınızdan dolayı önermekte zorlanıyoruz. Anakartınızın beslemesi gerçekten kaliteli değil. Bu yüzden 95W üzeri işlemci önermek istemiyorum. Ama altındaki işlemcilerde çok kaliteli değiller
Bu yüzden anakartı değiştirmenizi tavsiye ediyorum. LGA 1156 anakart daha iyi olur.
Anakartınızdan dolayı önermekte zorlanıyoruz. Anakartınızın beslemesi gerçekten kaliteli değil. Bu yüzden 95W üzeri işlemci önermek istemiyorum. Ama altındaki işlemcilerde çok kaliteli değiller
Bu yüzden anakartı değiştirmenizi tavsiye ediyorum. LGA 1156 anakart daha iyi olur.