E6600 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

YilmazEmre

Hectopat
Daha fazla  
Hiç parça değiştirmeden sadece ve sadece ekran kartı istiyorum. Limit yok. En uygun hangisi ise ama parça değiştirmeden. Kaliteli AMD ve Nvidia öncelikliyim.

Sistemim;

MSI g41m-p43 combo
Pentium Dual-Core E6600 @3.06 GHz
PSU Asus 350w +12v1 14A(max)
4GB DDR3 RAM

Yok mu yardım edecek arkadaş ? Nasıl forum burası ?

O bütçeye R7 360 alınabilir ancak güç kaynağın yeterli mi, emin değilim.
Hocam ddr5 beni aşar. Bütçem artık en fazla 400tl.Ayrıca monitör vga girişli malesef. Asus VGA R7 240 OC 4 GB 128Bit DDR3 16X inceliyorum şuan ama anakart uyumu var mı yok mu bilmiyorum. Ram 8 olucak bu arada..

Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum halen..

Yalnız Murat bey, Yılmaz bey demişki hem VGA olsun hemde sistem değişmesin demiş. Siz sistemini değiştir diyorsunuz. Ayrıca sadece r7 240 dan fazlası gitmez demişsiniz. Arkadaşım sen buna bir bak. Bilmeyen bence sussun. Sistemin bunu kaldırır sen bunu al.
Asus GeForce GT740 OC GDDR5 2GB 128Bit NVIDIA DX11 Ekran Kartı
O karta o parayı vermek bence saçmalik. Ben mantıklı bir tavsiye verdim en azından sistemide değiştirdiğim yok sadece bir işlemci tavsiyesinde bulundum senin verdiğin tavsiye ile benim verdiğim tavsiye arasında çok fark var hem ucuz hemde daha performanslı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı