E6700 için Ekran kartı tavsiyesi

oZan35x

Centipat
Arkadaşlar bayadır ATI Radeon 4350 ekran kartını kullanmaktayım. Sadece CS:GO ve LOL oynuyorum ama artık oyunlar geliştiği için yetersiz gelmeye başladı. Sistemime göre ucuz yollu bir ekran kartı tavsiyesi verirseniz memnun olurum.

Anakart Adı: Foxconn G41MXE(-K)
2+2: 4 GB DDR3 RAM
Dual Core Intel Pentium E6700 işlemci 3.6 GHz
400W PSU

Bu sisteme uygun darboğaz yapmayacak CS:GO LOL gibi oyunları 60 FPS'de oynatabilecek bir ekran kartı önermenizi istiyorum. Lütfen bu sistem çöp bunu at yenisini al gibi söylemlerde bulunmayınız. Maalesef öğrenciyim ve stajdan aylık 300 TL alıyorum. O yüzden bu fiyatlarda bir şey öneriniz.

Sıfır üretilmiyor zaten bu kartlar ikinci el. Aynı ilden gidip deneyip alacaksın bu kadar basit. Evde denemene izin vermiyorsa yakında bir internet kafe veya bilgisayarcıdan denettirirsin 5-10 neyse parasını da verirsin. Söylediğin oyunları düzgün kullanırsan tahmini 4 yıl kadar daha oynatır.

HD5770 bulamıyorsan GTS250 veya GTS450 alabilirsin.

peki gt 630 darboğaz yapar mı bi arkadaşımın var satmak istiyor uygun fiyata alsam sıkıntı çıkarır mı
Sıfır üretilmiyor zaten bu kartlar ikinci el. Aynı ilden gidip deneyip alacaksın bu kadar basit. Evde denemene izin vermiyorsa yakında bir internet kafe veya bilgisayarcıdan denettirirsin 5-10 neyse parasını da verirsin. Söylediğin oyunları düzgün kullanırsan tahmini 4 yıl kadar daha oynatır.

HD5770 bulamıyorsan GTS250 veya GTS450 alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı