E6700 Sistem Ekran Kartı Tavsiyesi

Childchew3r

Megapat
Daha fazla  
Merhaba herkese, şu anki işlemcim Intel Pentium Dual Core E6700 3.20 GHz. Anakartım Asus P5G41T-M LX3 Plus. Güç kaynağı 250 watt ve işlemci değiştirmeyi düşünüyorum. İşlemcinin yanında 8 GB (2x4) RAM ve 2 GB bir ekran kartı da alacağım. Bunlarla uyum sağlayabilecek sistemi darboğaz etmeyecek bir işlemci önerir misiniz? :) (Mümkünse Vatan, Bimeks falan olsun sahibinden.com'dan almam)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya şuan bir arkadaşın hesabından giriş yaptım, moderatorler lütfen artık banlamayın şu yazım yanlışından. Hangi moderatör yapıyor bilmiyorum konumu doğru okumamış işlemci tavsiyesi istiyorum başlığı ekran kartı tavsiyesi yapıyor katı kurallarınız olabilir ama şu yeni gelenlere bir hak verseniz en azından ? Ne konu hakkında bilgi sahibi oluyoruz ne tartışabiliyoruz başlığı da değiştiriyorsunuz yorum atan arkadaşlarda şaşırıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı