kvncwp Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #31 ALP_MAN dedi: Bu EFI ile deneyin; MediaFire MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com Bu sefer sorunun devam etmemesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. kvncwp dedi: Hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir yere yükleme şansınız var mı, Premium'a yükselt diyor.
ALP_MAN dedi: Bu EFI ile deneyin; MediaFire MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com Bu sefer sorunun devam etmemesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. kvncwp dedi: Hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir yere yükleme şansınız var mı, Premium'a yükselt diyor.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.918 Çözümler 82 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #32 Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com
Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com
kvncwp Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #33 ALP_MAN dedi: Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Genişletmek için tıkla... "Erişime ihtiyacınız var." dedi, istek yolladım.
ALP_MAN dedi: Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Genişletmek için tıkla... "Erişime ihtiyacınız var." dedi, istek yolladım.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.918 Çözümler 82 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #34 Şimdi kabul ettim.
kvncwp Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #35 ALP_MAN dedi: Şimdi kabul ettim. Genişletmek için tıkla... Yükledim, boot ediyorum şimdi.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.918 Çözümler 82 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #36 kvncwp dedi: Yükledim, boot ediyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Oldu mu ?
kvncwp Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #37 ALP_MAN dedi: Oldu mu ? Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Eğer hızlıca bakmak isterseniz AnyDesk açabilrim hocam. Son düzenleme: 3 Ağustos 2023
ALP_MAN dedi: Oldu mu ? Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Eğer hızlıca bakmak isterseniz AnyDesk açabilrim hocam.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.918 Çözümler 82 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #38 Benim hatam config üzerinde ki OpenCore güvenlik modlarını kapatmamışım; config.plist drive.google.com Bu config ile deneyin. Aynı hatayı verirse yapacak bir şey yok demektir.
Benim hatam config üzerinde ki OpenCore güvenlik modlarını kapatmamışım; config.plist drive.google.com Bu config ile deneyin. Aynı hatayı verirse yapacak bir şey yok demektir.
kvncwp Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #39 ALP_MAN dedi: Benim hatam config üzerinde ki OpenCore güvenlik modlarını kapatmamışım; config.plist drive.google.com Bu config ile deneyin. Aynı hatayı verirse yapacak bir şey yok demektir. Genişletmek için tıkla... Erişim isteği gönderdim.
ALP_MAN dedi: Benim hatam config üzerinde ki OpenCore güvenlik modlarını kapatmamışım; config.plist drive.google.com Bu config ile deneyin. Aynı hatayı verirse yapacak bir şey yok demektir. Genişletmek için tıkla... Erişim isteği gönderdim.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.918 Çözümler 82 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #40 kvncwp dedi: Erişim isteği gönderdim. Genişletmek için tıkla... Kabul ettim.