Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #1 RAM 2 GB SSD veya HDD modeli 80 GB Samsung HDD SATA Ekran kartı Q35 Express Anakart Esprimo E5925 İşlemci Core 2 Duo E6750 Driver kuruyor gibi gözüküyor. Bekleyince altta Windows açılıyor diyor sonra mavi ekran veriyor. Disk biçimlendiriliyor kısmına bile gelmiyor. 2 tane. ISO denedim ikisi de SATA entegreli. Windows XP kurma diyenlerle dolmasın burası.
Driver kuruyor gibi gözüküyor. Bekleyince altta Windows açılıyor diyor sonra mavi ekran veriyor. Disk biçimlendiriliyor kısmına bile gelmiyor. 2 tane. ISO denedim ikisi de SATA entegreli. Windows XP kurma diyenlerle dolmasın burası.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 15 Ocak 2024 #2 ISO'yu WinSetupFromUSB ile yazdırma şansın var mı?
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #3 Dessa dedi: ISO'yu WinSetupFromUSB ile yazdırma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Var hocam. Deniyorum hemen sağolun. Ventoy ile denemiştim ben.
Dessa dedi: ISO'yu WinSetupFromUSB ile yazdırma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Var hocam. Deniyorum hemen sağolun. Ventoy ile denemiştim ben.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 15 Ocak 2024 #4 Yağızımsı dedi: Var hocam. Deniyorum hemen sağolun. Ventoy ile denemiştim ben. Genişletmek için tıkla... XP format atacağım zaman hep bunu kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Rufus ile yazdırdığımda hata vermişti.
Yağızımsı dedi: Var hocam. Deniyorum hemen sağolun. Ventoy ile denemiştim ben. Genişletmek için tıkla... XP format atacağım zaman hep bunu kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Rufus ile yazdırdığımda hata vermişti.
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #5 Dessa dedi: XP format atacağım zaman hep bunu kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Rufus ile yazdırdığımda hata vermişti. Genişletmek için tıkla... Hocam mavi ekran oluyor ama yazısız. Nasıl düzelteceğim?
Dessa dedi: XP format atacağım zaman hep bunu kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Rufus ile yazdırdığımda hata vermişti. Genişletmek için tıkla... Hocam mavi ekran oluyor ama yazısız. Nasıl düzelteceğim?