E7200 sisteme Linux önerisi

Cabrilla

Decapat
Daha fazla  
Anakart adı: Foxconn 45CMV/45CMX/45GMX series.

CPU türü: Dualcore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz (9.5 X 267) 2.53 GHz 2 çekirdekli.

RAM: 2x2 800MHz DDR2.

Ekran kartı: Sapphire Radeon HD 3450 512 MB VRAM.

Şu anki işletim sistemi: Windows 8.1 Pro.

Evet donanılarım bu Windows artık sıktı bu sistemde çok RAM kullanıyor, performans alacağım bir Linux versiyonu önerebilir misiniz? Herhangi bir farklı işletim sistemi de önerebilirsiniz. Windows da geçerli.

Kararsız kaldım oyunda oynayacağım bu sistemde büyük bir çoğunluk Linux'un kodlama için kullanıldığını varsayıyor Windows 7 yükleyeceğim herhalde.

XFCE veya MATE masaüstü ile bir dağıtım öneririm.
MATE için Linux Mint MATE veya Debian MATE
XFCE için MX Linux veya Linux Mint XFCE...

Kararsız kaldım oyunda oynayacağım bu sistemde büyük bir çoğunluk Linux'un kodlama için kullanıldığını varsayıyor Windows 7 yükleyeceğim herhalde.
Oyun oynayacaksanız linux kullanmanızı tavsiye etmem, sizde farkındasınız zaten kodlama için kullanıldığını. Oyun desteği oldukça az . Sizin için en iyi platform Windows'tur. Herkes takmış bu Windows 7'nin güvenlik desteği almamasına. Yahu arkadaş adam gibi kullan, orjinal oyun indir, sağdan soldan pop-up reklamlara tıklama bak bakalım virüs bulaşıyor mu?
Linuxcular kudurmuş anlaşılan arkadaş oyun oynayacağım diyor napsın bir tek Minecraft mı oynasın linuxda?

Linux Mint Xfce deneyebilirsiniz.

Bilginiz yok sanırım. Lutris ve ProtonDB var.

Xfce veya Mate masaüstü ile bir dağıtım öneririm.
Mate için Linux Mint Mate veya Debian Mate.
Xfce için MX Linux veya Linux Mint Xfce...

Merhaba oyun oynayacağım için bunlardan hangisini önerirsiniz? İstediğim tek şey performans.

Merhaba oyun oynayacağım için bunlardan hangisini önerirsiniz? İstediğim tek şey performans.
Linux Mint Xfce'yi rahatça kullanabilirsiniz. Wine ve Proton gibi uyumluluk araçlarıyla oyun ve uygulamalarınızı açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…