Hocam güncellemeler paket halinde değil, yeni sürüm BIOS olarak veriliyor. Eldeki BIOS'u silip yeniyi yüklüyor yani. (öyle sanıyorum anakart eski olduğu için o zamanlar farklı bir uygulama olabilir)
@bygasol
Quad 9650 için F7d sürümü önerilmekte. Muhtemelen tam performansı F7d sürüm BIOS ile alırsınız. Genelde betalar sorun yaratmıyor ama yine de risk var. Quad serisi işlemci kullananlara baktım F7d sürümü öneriliyor.
@bygasol
Quad 9650 için F7D sürümü önerilmekte. Muhtemelen tam performansı F7D sürüm BIOS ile alırsınız. Genelde betalar sorun yaratmıyor ama yine de risk var. Quad serisi işlemci kullananlara baktım F7D sürümü öneriliyor.
@bygasol, Açıkçası sorun olacağını düşünmüyorum, zamanında ne olduğunu, kimin yaptığını bilmediğimiz modlu bioslar kullandık Quad serisi kullanmak için. Sizinki resmi olarak yayınlanmış. Ben olsam yüklerdim. Ama unutmayın her zaman bir risk mutlaka var.
Hocam anakartın kendi resmi sitesinde Q9650 için ya son BIOS'u kurmanız gerek ya da sondan bir öncekini. Gigabyte BIOS Güncelleme buradaki rehberden de faydalanabilirsiniz, daha kolay halledersiniz. GA-P31-S3G (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE Buradan da gerekli BIOS dosyalarına ulaşabilirsiniz.