E7200'den Core 2 Quad 9650'ye geçiş sonrası performans farkı yok

Şimdi farkkettim işlemci oyundayken de boştayken de Chrome da takılırkende hep aynı hızda çalışıyor anormal bir durum var mıdır sizce.

Dosya Ekleri

• 5.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 6.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 43
Çarpanlar kilitli hocalarım, sorununuzun kesin çözümü BIOS'ta çarpanları "otomatik" hale getirmenizde.

Çarpanlar kilitli hocalarım, sorununuzun kesin çözümü BIOS'ta çarpanları "otomatik" hale getirmenizde.

Çarpan kilidi mi var yoksa işlemci yandığı için frekans mı düşürmüş? Dikkatli bakarsak oyun resminde işlemci sıcaklığı 2milyon değerlerinde geziyor. Bu bir bug değil. İşlemci aşırı ısındığında PC kendini kapatmazsa MSI Afterburner böyle bir değer gösteriyor. Sonucunda da işlemci frekansı düşmüş oluyor. Çözüm ise basit. İşlemciye kaliteli bir termal macun alıp sürmek. Tabii sizin dediğiniz gibi de olabilir. Onu bulacak kişi ise konu sahibi.

İşaretlediğim yeri otoya alıp tekrar kontrol eder misiniz? Ben sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    156 KB · Görüntüleme: 32
  • 60B35F39-0C21-4190-9F49-FA8C4AD98463.jpeg
    166,5 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…