E7400 sisteme Windows 7 vs Windows 8.1

Evet biliyorum, bu arada key'i nereden bulacağım? Ebay'dan baktım key satmıyorlar Windows 8.1 için.
Efenim Zaten etkinleştirmezseniz FPS düşüklüğü yaşamazsınız.

Oyunda sıkıntı yaratmaz mı?
Efenim FPS iniz artar etkinleştirmezseniz.

Kısaca yaratmaz Efenim.

Efenim yardımcı olduysam beni çözüm olarak işaretlermisiniz?

Şu an Windows 7 oynadığım oyunları, Windows 8.1'de aynı performans ile oynayabilir miyim?

Evet, hatta FPS bile artabilir. Windows 8.1 ile daha performansını artırabilirsin belki çünkü sistemin yeterli.

Evet biliyorum, bu arada Key'i nereden bulacağım? EBay'dan baktım key satmıyorlar Windows 8.1 için.

Kurulum için key sorarsa, bu lisans anahtarlardan bir tanesini sürüme uygun olarak gir. Bu lisans anahtarları, asla Windows'u etkinleştirmek için değil. Sadece, Microsoft'un kendi verdiği orijinal ve sadece o lisans kısmını atlayıp, deneme sürümünü başlatmak içindir.

Kod:
Windows 8.1 Home: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT.
Windows 8.1 Pro: XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB.
Windows 8.1 Single Language: Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC.

Evet, hatta FPS bile artabilir. Windows 8.1 ile daha performansını artırabilirsin belki çünkü sistemin yeterli.

Kurulum için key sorarsa, bu lisans anahtarlardan bir tanesini sürüme uygun olarak gir. Bu lisans anahtarları, asla Windows'u etkinleştirmek için değil. Sadece, Microsoft'un kendi verdiği orijinal ve sadece o lisans kısmını atlayıp, deneme sürümünü başlatmak içindir.

Kod:
Windows 8.1 Home: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT.
Windows 8.1 Pro: XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB.
Windows 8.1 Single Language: Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC.
Efenim ama oyun için en ideal Single Language sürümüdür.

8.1 fakat ekran kartın 1 GB değil 512 MB olduğunu belirtmek isterim.
Efenim lütfen yanlış bilgi vermeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Efenim üstteki Windows 8.1 in İSO dosyası,alttaki ise nasıl kurulduğu hakkındaki video.

8.1 fakat ekran kartın 1 GB değil 512 MB olduğunu belirtmek isterim.
1657278443094.png

Buradan bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı