E7400 ve GT9400 Sistem Açılmıyor

Elimde Foxconn G41 MXE anakart var. Arkadaşımdan ödünç olarak E7400 İşlemci aldım. İşlemci Anakart ile uyumlu problem yok.

2 adet de 4GB DDR3 1333 MHz RAM aldım. Yanında da eski bir palit GeForce 9600 Smart 1GB 256bit DDR2 ekran kartını taktım. Her şeyi taktığıma eminim. Her şeyi bağladım ancak hiçbir şekilde bilgisayar ekranı gelmedi. Problem nerede acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam hart diye 2*4 ddr3 ram mi alınır g41 çipsetli anakarta :D Şansa bak ama aynı anakartı bugün bende aldım. Bilgi dahilinizde bulunsun g41 çipsetler ram konusunda çok seçicidir. 4 gb 1333 mhz ram sadece kingston marka sağlıyor sitesinde öyle yazıyor yani. Deneyerek ram almanızı tavsiye ederim. 2*2 alın bence

hocam hart diye 2*4 ddr3 ram mi alınır g41 çipsetli anakarta
Sitenin saçma sapan Türkçe dersi sorunları yüzünden 1 günlük hesabım engellendi o yüzden geç cevap yazıyorum. Site yöneticileri inatla başlığı da değiştirmişler. Sorun anakartta çıktı arkadaşlar. G41 MXE anakartımın kondansatörleri arızalanmış. 3 adet patlak kondansatör var. 10 adet kondansatör siparişi verdim. Geldiğinde kondansatörlerinin tamamını değiştireceğim. İşlemci kesin çalışıyor. Ramlar benim değil. Yani satın aldığım bir şey yok. Sadece arkadaşımdan ödünç aldım. Öyle saçma sapan şekilde birşey aldığım da yok. Sitemim sana ya da bir başkasına değil. Zaten sorunum var çözmeye çalışıyorum ve hesabı 1 gün boyunca engelleyen site yöneticilerine. Bu engellemeyi daha sonra da yapabilirdiniz. Sorunu çözmek için bugünü beklememe gerek yoktu bence.
Kondansatörleri değiştireceğim havya ile. Daha sonra başka bir Ram ve ekran kartı ile tekrar değerlendireceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı