Kadir AÇIKGÖZ Megapat Katılım 14 Ekim 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2018 #1 Oyun için masaüstü bilgisayarıma uygun ekran kartı bakıyorum, aşağıda paylaştığım donanımlarıma uygun en ideal ekran kartı önerilerinizi alabilir miyim? Yeni bir bilgisayar toplayana kadar şimdilik idare etmesini istiyorum. Teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2018
Oyun için masaüstü bilgisayarıma uygun ekran kartı bakıyorum, aşağıda paylaştığım donanımlarıma uygun en ideal ekran kartı önerilerinizi alabilir miyim? Yeni bir bilgisayar toplayana kadar şimdilik idare etmesini istiyorum. Teşekkürler...
MWarfare Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/ Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1525700583 6 Haziran 2018 #2 Alacağınız her Ekran Kartı darboğaz yapacaktır. Xeon İşlemci + GTX 750 almanızı tavsiye ederim. Xeon = Tahmini Teslimat Zamanı GTX 750 = Tahmini Teslimat Zamanı
Alacağınız her Ekran Kartı darboğaz yapacaktır. Xeon İşlemci + GTX 750 almanızı tavsiye ederim. Xeon = Tahmini Teslimat Zamanı GTX 750 = Tahmini Teslimat Zamanı