Öncelikle RAM'i 8 yap. İşlemcini de Core 2 Quad ile güncelle. Takılı RAM modüllerinden 4 GB olanın modeli nedir?
Ve hocam bu core 2 quadın sıfırı 200 lira bu sitedeki 80 lira fazlasıyla düşük değil mi?Öncelikle RAM'i 8 yap. İşlemcini de Core 2 Quad ile güncelle. Takılı RAM modüllerinden 4 GB olanın modeli nedir?
Açıkçası geçen sene almıştım 1300 MHz'de olmaları gerekiyor 1600 de olabilir markasını gerçekten hatırlamıyorum.
Ve hocam bu Core 2 Quad'ın sıfırı 200 lira bu sitedeki 80 lira fazlasıyla düşük değil mi?
Bende şu an 2+4 var ikiyi çöpe falan mı atmalı ram aldıktan sonra yoksa herhangi bir şey yapıp 2+4+4 mü yapmalıyım? ve anakartıma uyumlu mudur core2? (ekstradan teşekkür ederim şişiriyorum kafanızı)Core 2 Quad'ın sıfırı diye bir şey yok. 80 lira gayet normal bir fiyat RAM olarak 4 GB 1600 MHz herhangi bir RAM alabilirsiniz. Aşağıya linkini bırakırım. Ekran kartı olarak da R7 240 öneririm.
Ramtech 4 GB DDR3 1600 MHz 1.5V Masaüstü Ram (Sadece AMD İşlemcilerle Uyumlu) Fiyatları ve Özellikleri
ASUS R7 240 2 GB ilan no: 1093585405.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ar-masaustu-asus-r7-240-2-gb-1093585405/detay
Bende şu an 2+4 var ikiyi çöpe falan mı atmalı RAM aldıktan sonra yoksa herhangi bir şey yapıp 2+4+4 mü yapmalıyım? Ve anakartıma uyumlu mudur Core2? (ekstradan teşekkür ederim şişiriyorum kafanızı)
Evet slotum var fakat ikisi ayrı üçü ayrı duruyorlar fakat bios şifremi hatırlamıyorum güncelleme konusunda da sanırım yardım lazım olacak bana4 slot yeriniz mi var? Eğer öyleyse ve hızları ayarlayabilirseniz 4+4+2 şeklinde kullanın ileride 4x4 yaparsınız. O işlemci anakartınız ile uyumludur ama siz BIOS güncellemenizi yapın yine de. Eğer 4+4+2 düzgün hızlarda çalışmazsa 2 GB RAM'i satın. Eğer satacak kadar değersiz görüyorsanız bana verebilirsiniz 2 GB RAM ile maç izlemeye çalışan tanıdıklarıma veririm bir yararımız dokunur.
Bunlar için konu açın hocam, yardımcı olalım.Evet slotum var fakat ikisi ayrı üçü ayrı duruyorlar fakat bios şifremi hatırlamıyorum güncelleme konusunda da sanırım yardım lazım olacak bana
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.