E8400 işlemciye soğutucu önerisi

Yiğit kardeşim tekrardan fikrini almam lazım.
Aopen ES55-C03 300W ATX kasa var elimde. Eski bir kasa ancak ATX diye geçiyor.
Bu kasaya Dark Freezer X94RD model soğutucu takılabilir mi acaba?
Fikrini almak istedim.
Fiyat: 300 TL(senin önerdiğin soğutucuya bir panel ve bir fan daha eklemişler sadece).

E8400'e o kadar büyük soğutucu almasanız da olur, ona fazla gelir :) KR03 fazla fazla yetecektir zaten.

Püfür püfür iyi olmaz mı 😂

Kasaya sığsa bile anakart izin vermeyebilir hocam, kuzey köprüsü vs işlemci soğutucusunun alanı kısıtlı. Ben normalde RAM tarafına bakması gereken KR03'ü P5Q Deluxe anakarta sığmadığı için aşağı bakar yönde takmıştım mesela, daha büyük bir fan olsa hiç takamayacaktım.

Kasaya sığsa bile anakart izin vermeyebilir hocam, kuzey köprüsü vs işlemci soğutucusunun alanı kısıtlı. Ben normalde RAM tarafına bakması gereken KR03'ü P5Q Deluxe anakarta sığmadığı için aşağı bakar yönde takmıştım mesela, daha büyük bir fan olsa hiç takamayacaktım.
Kr03 Sipariş verdim. Sayende bu fiyata alınabilecek en iyi soğutucuyu aldığımı düşünüyorum. Deneyimlerini aktardığın için tekrar teşekkürler Yiğit kardeşim :)💯✋

@Lusyz Size de ayrıca teşekkürler değerli görüşlerinizi sunduğunuz için 👍👍👍👍

@Yiğitt35 Kardeşim Soğutucuyu taktım ancak rpm hızı ayarını değiştirsem de fan sürekli aynı hızda dönüyor. Bu durumu nasıl düzeltebiliriz acaba ?

Son düzenleme:
@Yiğitt35 Kardeşim Soğutucuyu taktım ancak RPM hızı ayarını değiştirsem de fan sürekli aynı hızda dönüyor. Bu durumu nasıl düzeltebiliriz acaba?

KR03 3 pinli olduğu için fan hızını değiştiremezsiniz, niye değiştirmek istiyorsunuz? Sesli çalışan bir soğutucu değildir normalde.

KR03 3 pinli olduğu için fan hızını değiştiremezsiniz, niye değiştirmek istiyorsunuz? Sesli ok sessiz çalışıyor zaten

KR03 3 pinli olduğu için fan hızını değiştiremezsiniz, niye değiştirmek istiyorsunuz? Sesli çalışan bir soğutucu değildir normalde.
Soğutucu görevini o kadar iyi yapıyor ki benim odayı bile soğutuyor sağolsun. Ayaklarım buz kesiyor :))

Soğutucu görevini o kadar iyi yapıyor ki benim odayı bile soğutuyor sağolsun. Ayaklarım buz kesiyor :))
Yiğit kardeşim, sistemi topladım ve windows 10 home 64 bit kurdum. ancak Overclock sonrası sistemin kapanıp açılmasının nedeni nedir acaba ?

Son düzenleme:
Soğutucu görevini o kadar iyi yapıyor ki benim odayı bile soğutuyor sağ olsun. Ayaklarım buz kesiyor :))

Yiğit kardeşim, sistemi topladım ve Windows 10 Home 64 Bit kurdum. Ancak Overclock sonrası sistemin kapanıp açılmasının nedeni nedir acaba?

OC ayarlarını sistem kaldırmıyor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı