Linç yemişim teşekkürler.Sistemimin ekran kartını yükselteceğim ama GTX1050 Ti ile darboğaz olur mu?
Kardeş bilip bilmeden niye yazıyorsun?Çok az olabilir.
Daha fazla oluşturur CPU odaklı bir oyun düşünün %50 bile iyimser. Bir de Intel'in sitesinde 2 ye 2 gösteriyor ama o sadece 2 çekirdek o siteye ne oldu bilmiyorum quadları da 4'e 4 gösteriyor ama değil sadece 4 çekirdek. Var bir sıkıntı o sitede. E8400 sadece 2 çekirdekli oyun oynamak için yetersiz bir işlemcidir. Bende şuan yanımda E8500 + 9500GT kasa var 900p de düşük ayar 30FPS o da eski oyunlar.2 çekirdek 2 izlek ve 45nm bir işlemci, işlemci odaklı oyunlarda %50 darboğaz oluşturur diye düşünüyorum.
Q8400 olsa bile sınır GPU olarka 1050 besleyebiliyor bununla R7 250 bile zor beslersin.
Çok fena darboğaz olur, üzer.
Kardeş bilip bilmeden niye yazıyorsun?
Dostum hiç kullanmadım o AMD nin eski nesil APU'larını lakin çok leş olduklarını duymuştum. Yani bu eski A serisi ve Fx serisi yüzünden millet AMD den nefret etti bunu biliyorum. Cevaben;A6 6400K Q8400'dan daha güçlü bir işlemcimi peki?
Dostum hiç kullanmadım o AMD'nin eski nesil APU'larını lakin çok leş olduklarını duymuştum. Yani bu eski a serisi ve FX serisi yüzünden millet AMD'den nefret etti bunu biliyorum. Cevaben;
Stok halde kullanılacaksa Q8400 önerirdim ben tek çekirdek performansı daha iyi. Yani hiç A6 alıp da O.C işine girişmezdim boşa masraf. Q8400 alır frekansı 3.1'e çeker kullanırdım daha iyiRX460 besliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.