Çözüldü E8500 işlemci 95 derece normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
RAM
2x2 4 GB CL 5 RAM
Ekran kartı
AMD Radeon HD 3450 512 MB ekran kartı
Anakart
P5GC-MX/1333 anakart
İşlemci
İntel Core 2 Duo E8500 İşlemci
Merhaba arkadaşlar, görüntüleri oyun içinden aldım. Kötü çıktıysa kusura bakmayın ama 90-91 arası geziyor. Takım savaşlarında 95'lerde dolaşıyor. Bu sizce normal mi?

Normal değil termal macun değişimi yapmadıysanız yapın.

Kasanızı temizleyin hocam kaliteli bir termal macun ile yenileyin biraz daha düşecektir. Stok soğutucu zaten yazın pek de performans gösteremiyor.

Güç seçeneklerinden bir ayar yapmam gerekir mi şu anda yüksek Performans'ta.

Kasanızı temizleyin hocam kaliteli bir termal macun ile yenileyin biraz daha düşecektir. Stok soğutucu zaten yazın pek de performans gösteremiyor.

Hocam kasayı açtım temizledim daha 2 saat oluyor süpürge var üflemeli tarafı yok ama motorun hava atacağı yer var oradan üflüyor bende oradan üfleterek kasayı temizledim.

İzmir SE normaldir ;D

Çekirdek kaça kadar dayanabilir? Hocam bir de bilgisayar yeniden başlar mı öyle bir durum varsa hemen macun değişimi yapayim fan değişikliği yaptim zaten.

Saç kurutma makinesi ile soğuk tarafı ile tut tozlar gider biraz.

Hocam kasanın kapağını açmak ne kadar doğru olur evde küçük kardeşim var eller diye açmıyorum.

Merhaba arkadaşlar, sorunum çözüldü sorun şu kullandığım alüminyum tabanlı soğutucuyu bakır tabanlı soğutucu ile değiştirdim ilk de hala aynıydı ama soğutucuyu biraz bastırınca oldu şimdi boşta 34 36 derece yükte 60-65'i geçmiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…