Xeon al güçlü bir işlemci.
Hocam uyumlu değil modlu BIOS dosyasıda mevcut değil bu anakarta Xeon işlemci olmaz maalesef.
Peki sahibinden ucuza tavsiye verir misiniz?
Hocam anakart tavsiyesi mi istiyorsun?
Xeon al güçlü bir işlemci.
Peki sahibinden ucuza tavsiye verir misiniz?
BIOS güncel olmayabilir, güncellemeyi denediniz mi?
Hocam uyumlu değil modlu BIOS dosyasıda mevcut değil bu anakarta Xeon işlemci olmaz maalesef.
Hocam anakart tavsiyesi mi istiyorsun?
O anakartla devam edeceksiniz herhalde. İşlemci olarak Core 2 Duo E6600 var, daha üstü pek satılmıyor.Peki sahibinden ucuza tavsiye verir misiniz?
Sahibinden ucuza işlemci ve ram, bir de ekran karti tavsiyesi, kaç MB ve GB olmalı?
Ekran kartı GT630 var Gigabyte Letgo'da olması lazım.
O anakartla devam edeceksiniz herhalde. İşlemci olarak Core 2 Duo E6600 var, daha üstü pek satılmıyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ntel-core2-duo-e6600-islemci-1044837540/detay
RAM olarak DDR2 533 MHz 2x2 GB Dual kit alabilirsiniz.
Ekran kartı olarak HD 5570 1 GB modelini 200 TL civarına bulabilirsiniz.
GHz daha güçlü olduğu anlamına gelmez. Core 2 Duo işlemciler Pentium 4 serisi işlemcilerden çok daha güncel ve güçlü.Kaç TL?
Benim beynim error verdi, E6600 2.40 GHz 2 MB yazıyor, bir de 3.01 GHz yazıyor, bu ne?
Kac TL
Benim beynim error verdi E6600 2.40GHz 2MB yaziyor bir de3.01 GHz yaziyor bu ne
RAM link sahibinden ben bulamiyorum 533 MHz
İşlemci ararken başına Core 2 Duo yazarak aratın çünkü E6600 isminde iki işlemci var. Birisi Pentium E6600 diğeri Core 2 Duo E6600. Yoksa farklı işlemci çıkar. Sizin dediğiniz de muhtemelen Pentium olan.Ben E6600 mu yoksa E6700?
NVIDIA GeForce 1 GB 64 BİT EKRAN KARTI ekran kartı olarak bunu mu almalıyım yoksa NVIDIA 1.5GB DDR 2 bunu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.