E900 Pro (Drop Plus) her şey dahil 230 TL!

Aldım ben de bakalım, az önce verdim siparişi. 229.35 TL'ye denk geldi kargo dahil. Sizin gibi 10 güne filan ulaşır umarım. Müzik dinleme olayını da equalizer ayarlarından az çok düzeltebilenler olmuş başka forumlarda.
 
@MisakiTaro
@Ali Pınar
Mpow Air Se mi yoksa E900 Pro mu? Eğer E900 Pro daha iyiyse ne kadar iyi?
E900 Pro kullanıyorum, Air Se hakkında bilgim yok ama E900 Pro'nun uzmeyeceginden eminim. Açıkçası E900 Pro'nunki kadar iyi bir mikrofonu olduğunu sanmıyorum, mikrofon ve ses kalitesi bence çok başarılı. Air Se hakkında yabancı incelemeler varsa inceyin, E900 Pro ile karsilastirmak isterseniz yardımcı olurum. Zaten forumda sıkça oneriyorduk, illa gormussunuzdur. Son zamanlarda mikrofon sorunu çıkanlar olduğu için popülaritesi biraz düşse de 2 hafta oldu ve bende öyle sorun yok. Belki Air Se hakkında bilgisi vardır diye @MisakiTaro'yu çağıralım :)
 
@Ali Pınar Hocam sipariş ettiğiniz için size danışıyorum. Şimdi E900Pro'yu alacağım da, satıcıya ne yazmalıyım ki sizin gibi 24TL vergi alayım?
Ben hiçbir şey yazmadım, sağ olsun satıcı direkt olarak 10 dolar yazmış ve az vergi ödedim. İçim rahat etsin diyorsanız aldıktan sonra satıcıya fiyatı düşük girmesi için mesaj atabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı