TechSavvy1 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Bu sene sınavda eşit ağırlık alanında 47k sıralama yaptım. Tüm tercihlere hukuk yazmak istiyorum. Yardımcı olmak isteyen örnek bir tercih listesi yazarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Bu sene sınavda eşit ağırlık alanında 47k sıralama yaptım. Tüm tercihlere hukuk yazmak istiyorum. Yardımcı olmak isteyen örnek bir tercih listesi yazarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Cuneydinho Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 I7 12700H, RTX 3060, 40 GB, KILLER AX & ETH, 144HZ FHD Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Muh. 22 Temmuz 2023 #2 Öncelikle hukuk emin misin? Zilyon tane avukat Uyap'dan atanan davalarla geçinmeye çalışıyor. Mesleğini bırakıp tarımla uğraşan avukat arkadaşlarım var
Öncelikle hukuk emin misin? Zilyon tane avukat Uyap'dan atanan davalarla geçinmeye çalışıyor. Mesleğini bırakıp tarımla uğraşan avukat arkadaşlarım var
TechSavvy1 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #3 Cuneydinho dedi: Öncelikle hukuk emin misin? Zilyon tane avukat Uyap'dan atanan davalarla geçinmeye çalışıyor. Mesleğini bırakıp tarımla uğraşan avukat arkadaşlarım var Genişletmek için tıkla... Hukuk istiyorum. Sıralama konusunda bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi akşamlar.
Cuneydinho dedi: Öncelikle hukuk emin misin? Zilyon tane avukat Uyap'dan atanan davalarla geçinmeye çalışıyor. Mesleğini bırakıp tarımla uğraşan avukat arkadaşlarım var Genişletmek için tıkla... Hukuk istiyorum. Sıralama konusunda bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi akşamlar.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 22 Temmuz 2023 #4 Aynı civarda sıralama yapıp benzer bir yardım bekliyorum. Konu aktif.
TechSavvy1 Femtopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #5 yesososo dedi: Aynı civarda sıralama yapıp benzer bir yardım bekliyorum. Konu aktif. Genişletmek için tıkla... Buradan değil başka bir yerden falan tahmini sıralama öğrenirsen buraya da yazar mısın? Bende nereyi yazacağımı bilmiyorum.
yesososo dedi: Aynı civarda sıralama yapıp benzer bir yardım bekliyorum. Konu aktif. Genişletmek için tıkla... Buradan değil başka bir yerden falan tahmini sıralama öğrenirsen buraya da yazar mısın? Bende nereyi yazacağımı bilmiyorum.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 22 Temmuz 2023 #6 TechSavvy1 dedi: Buradan değil başka bir yerden falan tahmini sıralama öğrenirsen buraya da yazar mısın? Bende nereyi yazacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tahmini sıralama nedir hocam?
TechSavvy1 dedi: Buradan değil başka bir yerden falan tahmini sıralama öğrenirsen buraya da yazar mısın? Bende nereyi yazacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tahmini sıralama nedir hocam?