Çözüldü EA App oyunları açılmıyor, siyah ekran olarak kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KunRois

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar, Xbox Game Pass ile EA oyunlarını oynuyordum. FIFA23, Battlefield 4, 2042 vs. son zamanlarda bilgisayarımda sadece BF2042 vardı ve haftalardır onu oynuyordum fakat dün FIFA 23 indirdim. Oyunu EA App üzerinden açtığımda siyah pencere ekranı geliyordu ve oyun kapanıyordu. Önceden de aynı hatayı aldığım için ve çözüm bulamadığım için uğraşmak istemedim. Oyunu indirdiğim gibi sildim. Ardından BF2042'ye tekrar girmek istedim fakat FIFA'da aldığım o hata bu sefer BF'de karşıma çıktı ve oyuna da giremiyorum. Sonradan ufak tefek oyunlar indirdim EA App üzerinden fakat hiçbirine giremediğimi fark ettim. Eklediğim fotoğraftaki gibi oyun siyah ekranda pencere şeklinde açılıyor, sol üstte oyunun adı yazıyor fakat birkaç saniye sonra o yazı siliniyor ve boş bir pencere olarak kalıyor burası. Ardından pencere kapanıyor ve EA App geri açılıyor. Hata vs. vermeden. Bu tüm oyunlarda geçerli sadece BF değil. FIFA NFS vs. bunun sebebini veya çözümünü bilen var mı? Haftalardır oynadığım oyun hatasız şekilde çalışıyorken FIFA indirdim ve açılmadı diye sildim. Sonra diğer oyunlarda bozuldu çok sinir bozucu bir şey. Silip baştan yüklemek de bir çözüm değil maalesef işe yaramıyor.

resim_2024-04-24_220623882.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu bugün itibari ile tekrar indirdim fakat problem devam ediyor. Bilgisi olan var mı?

Aynı problemi yaşayanlar varsa görsün diye çözümü atıyorum bende işe yaradı;

Görev yöneticisinden arkada açık olan 3.parti yazılımların çoğunu kapatın. İçlerinden biri engelliyor sanırım. Bende MSI ile ilgili bir program engelliyordu kapatınca açılmaya başladı oyun. Arka planda açık her şeyi kapatın kısaca. İyi Günler :)
EA'in kendi launcher'ı şuan başka parti tabanlı giriş yapılan oyunlarda baya sıkıntılı, Epic'ten EA oyunlarına girerken böyle sıkıntılar yaşıyorum. EA'de olan oyunlar hemen açılıyor. Fix beklemekten başka çaremiz yok anlaşılan.
EA FC 24'ü açarken her seferinde repair edip açıyorum o işe yarıyor.

Demin aynı sorunu yasadım kokten kapayıp yonetici olarak açtım. Gorev yoneticiden kokten kapa EA background.
Bende işe yaramadı maalesef hocam :(

EA'in kendi launcher'ı şuan başka parti tabanlı giriş yapılan oyunlarda baya sıkıntılı, Epic'ten EA oyunlarına girerken böyle sıkıntılar yaşıyorum. EA'de olan oyunlar hemen açılıyor. Fix beklemekten başka çaremiz yok anlaşılan.
EA FC 24'ü açarken her seferinde repair edip açıyorum o işe yarıyor.
Repair ettim fakat sonuç aynı maalesef. Daha dün açılan oyunun biranda bozulmasına anlam veremiyordum cidden ya.

Oyunu bugün itibari ile tekrar indirdim fakat problem devam ediyor. Bilgisi olan var mı?

Aynı problemi yaşayanlar varsa görsün diye çözümü atıyorum bende işe yaradı;

Görev yöneticisinden arkada açık olan 3.parti yazılımların çoğunu kapatın. İçlerinden biri engelliyor sanırım. Bende MSI ile ilgili bir program engelliyordu kapatınca açılmaya başladı oyun. Arka planda açık her şeyi kapatın kısaca. İyi Günler :)

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı