KunRois
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar iyi akşamlar, Xbox Game Pass ile EA oyunlarını oynuyordum. FIFA23, Battlefield 4, 2042 vs. son zamanlarda bilgisayarımda sadece BF2042 vardı ve haftalardır onu oynuyordum fakat dün FIFA 23 indirdim. Oyunu EA App üzerinden açtığımda siyah pencere ekranı geliyordu ve oyun kapanıyordu. Önceden de aynı hatayı aldığım için ve çözüm bulamadığım için uğraşmak istemedim. Oyunu indirdiğim gibi sildim. Ardından BF2042'ye tekrar girmek istedim fakat FIFA'da aldığım o hata bu sefer BF'de karşıma çıktı ve oyuna da giremiyorum. Sonradan ufak tefek oyunlar indirdim EA App üzerinden fakat hiçbirine giremediğimi fark ettim. Eklediğim fotoğraftaki gibi oyun siyah ekranda pencere şeklinde açılıyor, sol üstte oyunun adı yazıyor fakat birkaç saniye sonra o yazı siliniyor ve boş bir pencere olarak kalıyor burası. Ardından pencere kapanıyor ve EA App geri açılıyor. Hata vs. vermeden. Bu tüm oyunlarda geçerli sadece BF değil. FIFA NFS vs. bunun sebebini veya çözümünü bilen var mı? Haftalardır oynadığım oyun hatasız şekilde çalışıyorken FIFA indirdim ve açılmadı diye sildim. Sonra diğer oyunlarda bozuldu çok sinir bozucu bir şey. Silip baştan yüklemek de bir çözüm değil maalesef işe yaramıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: