Yavuzintheuniverse Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 23 Çözümler 1 10 Mart 2022 #1 EA Desktop "your Game failed to launch double-check your connection, or try again later." Hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2022
EA Desktop "your Game failed to launch double-check your connection, or try again later." Hatası alıyorum.
Ayva Centipat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 280 Çözümler 4 10 Mart 2022 #2 Sistemde halihazırda kurulu bir anti virüs programı varsa onu devre dışı bırakın. Artı 0 Eksi
KS KS Yavuzintheuniverse Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 23 Çözümler 1 25 Mart 2022 #3 Ayva dedi: Sistemde halihazırda kurulu bir anti virüs programı varsa onu devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... DC'den bir arkadaş sağ olsun hallettik hocam. Origin'den giriş yapıyorum artık Sağ olasın yine de. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Ayva dedi: Sistemde halihazırda kurulu bir anti virüs programı varsa onu devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... DC'den bir arkadaş sağ olsun hallettik hocam. Origin'den giriş yapıyorum artık Sağ olasın yine de.
H |-Hakan-| Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 680 Çözümler 4 10 Nisan 2022 #4 Yavuzintheuniverse dedi: DC'den bir arkadaş sağ olsun hallettik hocam. Origin'den giriş yapıyorum artık Sağ olasın yine de. Genişletmek için tıkla... Çözümü az da olsa yazsaydınız keşke, başka insanlar da yararlanabilirdi, benim gibi Artı 0 Eksi
Yavuzintheuniverse dedi: DC'den bir arkadaş sağ olsun hallettik hocam. Origin'den giriş yapıyorum artık Sağ olasın yine de. Genişletmek için tıkla... Çözümü az da olsa yazsaydınız keşke, başka insanlar da yararlanabilirdi, benim gibi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 10 Nisan 2022 #5 Yavuzintheuniverse dedi: DC'den bir arkadaş sağ olsun hallettik hocam. Origin'den giriş yapıyorum artık Sağ olasın yine de. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Çözüm adımlarını anlatır mısınız? Artı 0 Eksi
Yavuzintheuniverse dedi: DC'den bir arkadaş sağ olsun hallettik hocam. Origin'den giriş yapıyorum artık Sağ olasın yine de. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Çözüm adımlarını anlatır mısınız?