Vorick0 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #1 EA FC 24 EA Play'e eklenir mi? Eklenecekse de ne zaman?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #2 Eklendi bile. EA Play'de 10 saatlik deneme süreniz var. EA Play Pro'da ise bir sınır olmayacak.
Cemsettin Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 219 26 Eylül 2023 #3 Gabe Newell dedi: Eklendi bile. EA Play'de 10 saatlik deneme süreniz var. EA Play Pro'da ise bir sınır olmayacak. Genişletmek için tıkla... EA Play Pro ps5 üzerinden satın alınabiliyor mu? Ben alınamıyor diye biliyorum.
Gabe Newell dedi: Eklendi bile. EA Play'de 10 saatlik deneme süreniz var. EA Play Pro'da ise bir sınır olmayacak. Genişletmek için tıkla... EA Play Pro ps5 üzerinden satın alınabiliyor mu? Ben alınamıyor diye biliyorum.
Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #4 Kısa vadede eklenceğini düşünmüyorum. Şuan 10 saat süreyle oynayabilirsniz.
Vorick0 Femtopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #5 Gabe Newell dedi: Eklendi bile. EA Play'de 10 saatlik deneme süreniz var. EA Play Pro'da ise bir sınır olmayacak. Genişletmek için tıkla... Benim sormak istediğim normal EA Play'de sinirsiz gelecek mi?
Gabe Newell dedi: Eklendi bile. EA Play'de 10 saatlik deneme süreniz var. EA Play Pro'da ise bir sınır olmayacak. Genişletmek için tıkla... Benim sormak istediğim normal EA Play'de sinirsiz gelecek mi?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #6 Vorick0 dedi: Benim sormak istediğim normal EA Play'de sinirsiz gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Fifa 23, 16 Mayıs'ta EA Play'e eklenmişti. Bir zaman sonra bunu da eklerler. Cemsettin dedi: EA Play Pro ps5 üzerinden satın alınabiliyor mu? Ben alınamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru, konunun PlayStation kategorisine açıldığına dikkat etmemişim. EA Play Pro PS'de yok.
Vorick0 dedi: Benim sormak istediğim normal EA Play'de sinirsiz gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Fifa 23, 16 Mayıs'ta EA Play'e eklenmişti. Bir zaman sonra bunu da eklerler. Cemsettin dedi: EA Play Pro ps5 üzerinden satın alınabiliyor mu? Ben alınamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru, konunun PlayStation kategorisine açıldığına dikkat etmemişim. EA Play Pro PS'de yok.