EA FC 24 en ucuza nereden alınır?

necasetabi

Hectopat
Daha fazla  
Game Pass, EA Play gibi uygulamalardan da olur ama onlar da 200'ü geçti, sadece kariyer oynamak için bu kadar para vermek istemiyorum, 3 aylık kodları satılırdı sitelerde, onlar bile pahalı veya piyasada yok. Ne önerirsiniz?

Game Pass, EA Play gibi uygulamalardan da olur ama onlar da 200'ü geçti, sadece kariyer oynamak için bu kadar para vermek istemiyorum, 3 aylık kodları satılırdı sitelerde, onlar bile pahalı veya piyasada yok. Ne önerirsiniz?

Ben İtemsatış'tan aldım 3 aylık kod 125 TL reklam olmasın ama başka ucuz yok. İndirimi bekliceksiniz o zamanda FC 25 çıkacak karar sizin.

Ben İtemsatış'tan aldım 3 aylık kod 125 TL reklam olmasın ama başka ucuz yok. İndirimi bekliceksiniz o zamanda FC 25 çıkacak karar sizin.

Bugün bu siteden başka bir oyun aldım. Steam hesabını aile profili ile bağlarsan ana hesaptan oynayabilirsin. Servis kullanım ücreti kesiyorlar 60 TL kadar haberin olsun.

Oyun kırılır mı sizce?

Benim fikrim kırılmaz gibi hocam.

Xbox hesabı veriyor Game Pass mantığı EA Play ise sizin EA hesabına geliyor bağladığınız için bütün oyunları oynarsınız Online oynanabilir duruyor çünkü sizin hesap bir size erişim olduğundan.

Hocam peki bu kariyer saveleri PC'ye mi yoksa oyun hesabına mı kaydoluyor? Millet benim savelere girebiliyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı