ItsJimmyMcGill Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 EA FC 24 için yama önerisi güncel olsun.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 17 Ağustos 2024 #2 Parasız bilmiyorum, ama aylık 100*200 lira civarı yama satan DC adresleri var. İstediğin yamaya sahip oluyorsun. Sadece transferde değil grafik vs vs.
Parasız bilmiyorum, ama aylık 100*200 lira civarı yama satan DC adresleri var. İstediğin yamaya sahip oluyorsun. Sadece transferde değil grafik vs vs.
vetenoa06 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 290 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu yamayı kullanıyorum ve gayet iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu yamayı kullanıyorum ve gayet iyi.
ItsJimmyMcGill Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #4 vetenoa06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu yamayı kullanıyorum ve gayet iyi. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim denyeceğim
vetenoa06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu yamayı kullanıyorum ve gayet iyi. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim denyeceğim
OZ57 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #5 vetenoa06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu yamayı kullanıyorum ve gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Konu açılalı fazla olmamış diye soruyorum. Bu yamayı kullanınca Online da ban yenir mi?
vetenoa06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu yamayı kullanıyorum ve gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Konu açılalı fazla olmamış diye soruyorum. Bu yamayı kullanınca Online da ban yenir mi?
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #6 OZ57 dedi: Konu açılalı fazla olmamış diye soruyorum. Bu yamayı kullanınca Online da ban yenir mi? Genişletmek için tıkla... Yamayı kullanırken online bağlanıyor kısmında iptal et’e bas oyna. Online gireceğin zaman Mod Manager’dan açmazsın oyunu sıkıntı olmaz.
OZ57 dedi: Konu açılalı fazla olmamış diye soruyorum. Bu yamayı kullanınca Online da ban yenir mi? Genişletmek için tıkla... Yamayı kullanırken online bağlanıyor kısmında iptal et’e bas oyna. Online gireceğin zaman Mod Manager’dan açmazsın oyunu sıkıntı olmaz.
OZ57 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #7 OZ57 dedi: Konu açılalı fazla olmamış diye soruyorum. Bu yamayı kullanınca Online da ban yenir mi? Genişletmek için tıkla... Ve bir de ben oyunda kendimi yapmıştım. Ve ilk yaptığımda oldu sonra kadroyu kaydettim yükledim falan oyuncum artık takımda yok. OZ57 dedi: Ve bir de ben oyunda kendimi yapmıştım. Ve ilk yaptığımda oldu sonra kadroyu kaydettim yükledim falan oyuncum artık takımda yok. Genişletmek için tıkla... Birkaç transfer yaptım ama transferler takımda yok. Transfer düzenle kısmında tskımda gözüküyor ama yoklar. OZ57 dedi: Ve bir de ben oyunda kendimi yapmıştım. Ve ilk yaptığımda oldu sonra kadroyu kaydettim yükledim falan oyuncum artık takımda yok. Birkaç transfer yaptım ama transferler takımda yok. Transfer düzenle kısmında tskımda gözüküyor ama yoklar. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan takım kadrosu düzenleme kısmından buldum gerek kalmadı. Cevap için teşekkürler.
OZ57 dedi: Konu açılalı fazla olmamış diye soruyorum. Bu yamayı kullanınca Online da ban yenir mi? Genişletmek için tıkla... Ve bir de ben oyunda kendimi yapmıştım. Ve ilk yaptığımda oldu sonra kadroyu kaydettim yükledim falan oyuncum artık takımda yok. OZ57 dedi: Ve bir de ben oyunda kendimi yapmıştım. Ve ilk yaptığımda oldu sonra kadroyu kaydettim yükledim falan oyuncum artık takımda yok. Genişletmek için tıkla... Birkaç transfer yaptım ama transferler takımda yok. Transfer düzenle kısmında tskımda gözüküyor ama yoklar. OZ57 dedi: Ve bir de ben oyunda kendimi yapmıştım. Ve ilk yaptığımda oldu sonra kadroyu kaydettim yükledim falan oyuncum artık takımda yok. Birkaç transfer yaptım ama transferler takımda yok. Transfer düzenle kısmında tskımda gözüküyor ama yoklar. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan takım kadrosu düzenleme kısmından buldum gerek kalmadı. Cevap için teşekkürler.
vetenoa06 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 290 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #8 OZ57 dedi: Konu açılalı fazla olmamış diye soruyorum. Bu yamayı kullanınca Online da ban yenir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Squad yaması zaten Online'da kullansan bile ban yemezsin.
OZ57 dedi: Konu açılalı fazla olmamış diye soruyorum. Bu yamayı kullanınca Online da ban yenir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Squad yaması zaten Online'da kullansan bile ban yemezsin.
Aqunex Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #9 vetenoa06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu yamayı kullanıyorum ve gayet iyi. Genişletmek için tıkla... hocam rar şifresi nedir
vetenoa06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu yamayı kullanıyorum ve gayet iyi. Genişletmek için tıkla... hocam rar şifresi nedir
vetenoa06 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 290 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #10 Aqunex dedi: Hocam RAR şifresi nedir? Genişletmek için tıkla... Video sahibinin Discord sunucusunda bulunuyor
Aqunex dedi: Hocam RAR şifresi nedir? Genişletmek için tıkla... Video sahibinin Discord sunucusunda bulunuyor