EA FC 24 kasıyor

bezdum5353

Centipat
Merhaba öncelikle bu sorun bir anda başladı oyuna çıkıp girdiğimde meydana geldi ve bu süreçte sadece 1 kere düzeldi. Ana sayfada gezinirken kasmıyor ama maç başlayınca gerçekten oynanmayacak hale geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

@RLxAlphaCrusherx hocamında dediği gibi böyle bir sistemde arkada bir şey açık olmadan kasması çok garip bilmediğiniz bir dosya hiç indirdiniz mi arkada mining yapılabilecek?

Sorun sadece FIFA'da hocam diğer oyunlarda kasma sorunu yok.

Grafikleri en düşük ayarda denedim şimdi kasma sorunu halen devam ediyor güncellemeyi beklemek lazım herhalde.

Son düzenleme:
Benzer bir sorun bende de olmaya başladı bu aralar bir anda. Tabii benim sistem sizinki kadar iyi değil ama yine de kasmayan oyunun bir anda kasmaya başlaması saçma.

GeForce Experience indir grafik sistemine göre otomatik optimize etsin öyle dene bir de.

Optimizasyonu çöp gibi bir oyun kardeş. Sistem ile veya arkada açık olan bişeyle alakası olduğunu sanmıyorum. Çok böyle yorum var.

Optimizasyonu çöp gibi bir oyun kardeş. Sistem ile veya arkada açık olan bir şeyle alakası olduğunu sanmıyorum. Çok böyle yorum var.

Benim eski ekran kartım GTX 1650 ile Ultra ayarlarda akıcı 60 FPS oynayabiliyordum ama GeForce Experience Ultra ayarlara aldıktan sonra akıcı oynayabiliyordum.

yaklaşık bir ay önce böyle yazmışım, şimdi tekrar girdim oyuna, problem azalsa da devam ediyor, sildim oyunu ama tekrar indiriyorum denemek için. gerçi düzelmese bile ea'e el mahkum
arkada spotify açık olur bende de hep ama onla ilgili olsa her oyunda, yıllardır yaşamam lazım bunları.

Benzer bir sorun bende de olmaya başladı bu aralar bir anda. Tabii benim sistem sizinki kadar iyi değil ama yine de kasmayan oyunun bir anda kasmaya başlaması saçma.

Güncellemeden güncellemeye düzeliyor hocam beklemek lazım çok saçma.

GeForce Experience indir grafik sistemine göre otomatik optimize etsin öyle dene bir de.

Zaten yüklü hocam optimizasyon yok oyunda direk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…