cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Durduk yere spiker sesi gitti. Oyunu Epic Games'ten aldım, nasıl düzeltebilirim?
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 22 Haziran 2024 #2 Hocam kulaklık falan bağlayınca da mı aynı? Oyun dosyalarını doğrular mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 Gutierrez dedi: Hocam kulaklık falan bağlayınca da mı aynı? Oyun dosyalarını doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını EA'den doğruladım fakat düzelmiyor. Artı 0 Eksi
Gutierrez dedi: Hocam kulaklık falan bağlayınca da mı aynı? Oyun dosyalarını doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını EA'den doğruladım fakat düzelmiyor.
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 22 Haziran 2024 #4 cankrbs dedi: Oyun dosyalarını EA'den doğruladım fakat düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık falan takıp denediniz mi yine aynı mı? Artı 0 Eksi
cankrbs dedi: Oyun dosyalarını EA'den doğruladım fakat düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık falan takıp denediniz mi yine aynı mı?
KS KS cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #5 Gutierrez dedi: Hocam kulaklık falan takıp denediniz mi yine aynı mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Artı 0 Eksi
Gutierrez dedi: Hocam kulaklık falan takıp denediniz mi yine aynı mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef.