M Mustafa Sirius Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 Lobide PS4 kolu çalışıyor fakat maça başlayınca kol kontrolleri kopuyor.
AliEn38 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 495 Çözümler 4 3 Kasım 2023 #2 Hep olan bir şey mi ilk defa mı oldu. Bende arada oluyor oyunu kapatıp açıyorum düzeliyor. Artı 0 Eksi
KS KS M Mustafa Sirius Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #3 AliEn38 dedi: Hep olan bir şey mi ilk defa mı oldu. Bende arada oluyor oyunu kapatıp açıyorum düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Cano oyunu yeni aldım, 30 FPS'e çekince düzeldi. Şimdi de durmadan bağlantı kopuyor, ms 70 falan ama atıyor anlamadım var mı bir düzeltme yolu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
AliEn38 dedi: Hep olan bir şey mi ilk defa mı oldu. Bende arada oluyor oyunu kapatıp açıyorum düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Cano oyunu yeni aldım, 30 FPS'e çekince düzeldi. Şimdi de durmadan bağlantı kopuyor, ms 70 falan ama atıyor anlamadım var mı bir düzeltme yolu?
M Mucciyy Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #4 Aynı sorun bende de var DualShock 4 ilk 1 2 oyun oynuyorum 3. maçta kopuyor sadece top veya kendi karakterime çevirebiliyorum kamerayı başka bir şey olmuyor klavyeyide kullanamıyorum direkt alt+F4 atıyorum acil yardım lazım. Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de var DualShock 4 ilk 1 2 oyun oynuyorum 3. maçta kopuyor sadece top veya kendi karakterime çevirebiliyorum kamerayı başka bir şey olmuyor klavyeyide kullanamıyorum direkt alt+F4 atıyorum acil yardım lazım.
M Mike Tyson Picopat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #5 çözüm bulan varmı? Artı 0 Eksi