EA FC 24 UT oyuncu önerisi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Bu şekil bir kadrom var elimde UCL Modric var. Nasıl monte edebilirim? Ucuz şekilde ya da sizce oynatmama gerek var mı? 4 3 2 1 oynuyorum Bompastor hücümcu orta saha.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231210_154734_Companion.jpg
    Screenshot_20231210_154734_Companion.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 364
Bu şekil bir kadrom var elimde UCL Modric var. Nasıl monte edebilirim? Ucuz şekilde ya da sizce oynatmama gerek var mı? 4 3 2 1 oynuyorum Bompastor hücümcu orta saha.
Hocam kadro biraz çorba olmuş bu şekilde Modric'i oturtmak zor. Eksik kimya ile oynamanızı da önermiyorum. Attığım gibi bir şey düşünebilirsiniz ama kadroyu oldukça değiştirmeniz gerekir. Geyoro yerine de Makengo'yu oynatırsanız 32 kimya oluyor, dediğim gibi eksik kimya önermiyorum.
1702246492520.png

Modrici oynatmasam daha iyi galiba bu kadro cok downgrade yiyor gibi geldi 2. yari makengonun enerjisi bitiyor onun yerine Modric'i sokarım bir de Bompastor Modric'ten iyi mi sence.
Hocam Bompastor'dan sol kanat olmaz, en çok verimi sol bekte alırsınız. O yüzden Modric ile kıyaslamak yanlış olur ama Modric'in playstyle plus'ı oyundaki en bozuklardan birisi.

Hocam Bompastor'dan sol kanat olmaz, en çok verimi sol bekte alırsınız. O yüzden modric ile kıyaslamak yanlış olur ama Modric'in playstyle Plus'ı oyundaki en bozuklardan birisi.

Bompastor sol kanat değil zaten oyun içi 4 3 2 1 oynuyorum sol kanat Zaha sag Thauvin hucumcu 10 numara tarzı orta saha Bompastor diger 2 orta saha savunmacı.

Bompastor sol kanat değil zaten oyun içi 4 3 2 1 oynuyorum sol kanat Zaha sag Thauvin hucumcu 10 numara tarzı orta saha Bompastor diger 2 orta saha savunmacı.
O rolde Modric daha iyi olur hocam, fikrimce Bompastor sol bekten başka mevkide pek verimli oynayamaz. Oyuncularınızın çoğu satılabilir gözüküyor nacizane tavsiyem Salı günü gibi satıp coinde kalmanız. Oyuncuların fiyatları baya düşecek oyuncularda kalırsanız coinlerinizin erime ihtimali yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı