Çözüldü EA FC 25 açılış ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FizZers

Megapat
Daha fazla  
Steam üzerinden aldım oyunu. Oyun bu şekilde kalıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    747,6 KB · Görüntüleme: 2.499
Çözüm
Oyunu şu şekilde düzelttim arkadaşlar fakat bu sefer de Division Rivals oynarken arada gamepad kontrolü gidiyor. (Sanırım buna input lag deniyor)
Çözüm yolu böyle oldu bende;
Denetim Masası - Saat ve Bölge - Bölge - Yönetimsel - Sistem Yerel Ayarını Değiştir - Beta Seçeneği işaretlemek lazım
Hocam o ekranda kendi kendine kapanıyorya siz onumu bekliyorsunuz yoksa direkt kendinizmi kapıyorsunuz bir de kaç kere deneyince açıldı sizde ben 30 kere denedim şu an denemeye devam ediyorum açılmıyorda.
Kendi kendine kapanma yok bende. Öylece duruyor o ekranda.

Oyunu EA ile aldıysan, Origin ile dene.

Hocam Origin'i nereden indirebilirim?

Buradan origin yükle, fuck EA yükle, origin klasörüne gir, install yazan exeyi sil.

Masaüstündeki origin kısayoluna tıkla ve hesabına gir.

Oyunu EA ile aldıysan, Origin ile görebiliyorsun. Ama ben EA Play için diyorum. Full oyunu origin görür mü bilmiyorum. Dene bakalım.

Buradan Origin yükle, fuck EA yükle, Origin klasörüne gir, install yazan EXE'yi sil.

Masaüstündeki Origin kısayoluna tıkla ve hesabına gir.

Oyunu EA ile aldıysan, Origin ile görebiliyorsun. Ama ben EA Play için diyorum. Full oyunu Origin görür mü bilmiyorum. Dene bakalım.

Yok hocam yine olmadı hiçbir türlü giremiyorum oyuna.

Oyunu şu şekilde düzelttim arkadaşlar fakat bu sefer de Division Rivals oynarken arada gamepad kontrolü gidiyor. (Sanırım buna input lag deniyor)
Denetim Masası - Saat ve Bölge - Bölge - Yönetimsel - Sistem Yerel Ayarını Değiştir - Beta Seçeneği işaretlemek lazım

Çözüm
Kesin çözüm mü? Oyunu defalarca kapatıp açtınız mı? Her denemede oyun açıldı mı? Sabah bunu yapacağım.

Kesin çözüm mü? Oyunu defalarca kapatıp açtınız mı? Her denemede oyun açıldı mı? Sabah bunu yapacağım.
Girdim çıktım, maç yaptım, 4600fp ile paket açıp en yüksek casemiro çıkardım falan baya oynadım ya. Bende çözüm bu oldu. Sizde ne olur bilmiyorum ama şunları da deneyin olmazsa.
1- EA uygulamasına girip sol yukarıda ki seçeneğe basıp Help - App Recovery yapın.
2- Oyun dosya bütünlüğünü kontrol edin.
3- Sisteminizin güncellemeleri var mı bakın.
4- EA uygulamasını kaldırıp yeniden kurun.
5- Fifayı kaldırıp yeniden kurun.
Ben bu 5 seçeneği de yaptım en son sadece o basit saat seçeneğini işaretleyince düzeldi.

Hocam denedim olmadı. Oyunu Steam'den aldım EA ile bağlı benim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı