Çözüldü EA FC 25 açılış ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FizZers

Megapat
Daha fazla  
Steam üzerinden aldım oyunu. Oyun bu şekilde kalıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    747,6 KB · Görüntüleme: 2.524
Çözüm
Oyunu şu şekilde düzelttim arkadaşlar fakat bu sefer de Division Rivals oynarken arada gamepad kontrolü gidiyor. (Sanırım buna input lag deniyor)
Çözüm yolu böyle oldu bende;
Denetim Masası - Saat ve Bölge - Bölge - Yönetimsel - Sistem Yerel Ayarını Değiştir - Beta Seçeneği işaretlemek lazım
Senden bahsetmiyorum seni tanımıyorum hacı sen kimsin genel konuşuyorum? :D 8 yıllık fut'cuyum isteyenle istediği gibi bu konu hakkında tartışmaya hazırım.

FIFA'dan bahsetmişsin sorun yaratıyor açmıyor cart curt diye ben de diyorum ki ben yıllardır oynuyorum herhangi bir sorun yaşamadım bilgisayarından kaynaklı.

Konu o değil ki, konu oyunun açılmamasi. Oyun içerisinde oldukça akıcı ve keyifli tabii oyunun bizzat kendi saçmalıklarını saymazsak mesela saçma paslar gibi. Benim de sevmedigim yerleri var da konu o değil, yani açılıp acilmamasiyla alakali konu öncelikle.

Ama senin dediğin soruna gelecek olursak ekran kartı eğer AMD ise o ara sahneler daha da problemli oluyor, FreeSync açıkçasa hele cok ciddi berbat olabiliyor. Ekran kartın ne AMD mi?

Benlik bir sorun yok, bende oyunun sıkıntılı olduğunu söyledim, PC portunda böyler şeyler hep oluyor onu belirttim. Paket hediyesini aldıktan sonra donuyor çık gir yapınca problem olmuyor ben de ara da oyundan atmaları saymazsak.

Oyunun masaüstü simgesine sağ tıklayıp özellikleri açın. Açtığınız penceredeki "Uyumluluk" sayfasından, "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu:" seçeneğini işaretleyerek Windows 8'i seçin, ardından "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" ve "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneklerini işaretleyin ve tamam deyip ayarları kaydederek oyunu çalıştırın.

Olmadi maalesef

Steam üzerinden aldım oyunu. Oyun bu şekilde kalıyor.
Sayısız sebepten olabiliyor. Ekran kartım 1060'ken sorunsuz oynayıp, 4060 ile böyle sorunları yaşamıştım FC 24'de...

Ekran kartın AMD ise adrenalin, nvidia ise game experience kendi ayar çekmesin. Ayarlarına gir, freesync vs kapat. Önce oyunu aç, sonra yine ayar çekersin.

Bir de laptop mu masaüstü mü çift ekran kartlı mı vs. ?

Hocam oyuna girebildinizmi ve EA App üzerinden mi aç kapat yaptınız?
Bende oyun açılıyor ama bazen görseldeki ekranda kalıyor. Kapatıyorum tekrar açıp bekliyorum ve açılıyor.

Repair, anti cheat silmek, modem reset, hiçbiri çözüm olmadı...

Bende oyun açılıyor ama bazen görseldeki ekranda kalıyor. Kapatıyorum tekrar açıp bekliyorum ve açılıyor.

Repair, anti cheat silmek, modem reset, hiçbiri çözüm olmadı...

Hocam o ekranda kendi kendine kapanıyorya siz onumu bekliyorsunuz yoksa direkt kendinizmi kapıyorsunuz bir de kaç kere deneyince açıldı sizde ben 30 kere denedim şu an denemeye devam ediyorum açılmıyorda.

Artı -1 Eksi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı