Kendi kendine kapanma yok bende. Öylece duruyor o ekranda.Hocam o ekranda kendi kendine kapanıyorya siz onumu bekliyorsunuz yoksa direkt kendinizmi kapıyorsunuz bir de kaç kere deneyince açıldı sizde ben 30 kere denedim şu an denemeye devam ediyorum açılmıyorda.
Kendi kendine kapanma yok bende. Öylece duruyor o ekranda.
Oyunu EA ile aldıysan, Origin ile dene.
Hocam Origin'i nereden indirebilirim?
Buradan origin yükle, fuck EA yükle, origin klasörüne gir, install yazan exeyi sil.![]()
GitHub - p0358/Fuck_off_EA_App: Keep using Origin instead of EA App
Keep using Origin instead of EA App. Contribute to p0358/Fuck_off_EA_App development by creating an account on GitHub.github.com
![]()
GitHub - p0358/Fuck_off_EA_App: Keep using Origin instead of EA App
Keep using Origin instead of EA App. Contribute to p0358/Fuck_off_EA_App development by creating an account on GitHub.github.com
Buradan Origin yükle, fuck EA yükle, Origin klasörüne gir, install yazan EXE'yi sil.
Masaüstündeki Origin kısayoluna tıkla ve hesabına gir.
Oyunu EA ile aldıysan, Origin ile görebiliyorsun. Ama ben EA Play için diyorum. Full oyunu Origin görür mü bilmiyorum. Dene bakalım.
Lanet olsun bu firmaya!Yok hocam yine olmadı hiçbir türlü giremiyorum oyuna.
Steam üzerinden aldım oyunu. Oyun bu şekilde kalıyor.
Kesin çözüm mü? Oyunu defalarca kapatıp açtınız mı? Her denemede oyun açıldı mı? Sabah bunu yapacağım.Oyunu şu şekilde düzelttim arkadaşlar fakat bu sefer de Division Rivals oynarken arada gamepad kontrolü gidiyor. (Sanırım buna input lag deniyor)
Çözüm yolu böyle oldu bende;
Denetim Masası - Saat ve Bölge - Bölge - Yönetimsel - Sistem Yerel Ayarını Değiştir - Beta Seçeneği işaretlemek lazım
Girdim çıktım, maç yaptım, 4600fp ile paket açıp en yüksek casemiro çıkardım falan baya oynadım ya. Bende çözüm bu oldu. Sizde ne olur bilmiyorum ama şunları da deneyin olmazsa.Kesin çözüm mü? Oyunu defalarca kapatıp açtınız mı? Her denemede oyun açıldı mı? Sabah bunu yapacağım.
Oyunu şu şekilde düzelttim arkadaşlar fakat bu sefer de Division Rivals oynarken arada gamepad kontrolü gidiyor. (Sanırım buna input lag deniyor)
Çözüm yolu böyle oldu bende;
Denetim Masası - Saat ve Bölge - Bölge - Yönetimsel - Sistem Yerel Ayarını Değiştir - Beta Seçeneği işaretlemek lazım

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.