EA FC 25 güncellemeden sonra açılmıyor

İsmailsafaç

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Oyunu modlu oynadığım için uzun zamandır offline mod alıp güncellemeleri yapmadan oynuyordum. Geçen gün yanlışlıkla oyunu güncelledim ve böyle bir hata ile karşılaştım. Ekran kartım güncel.

1742999873643.png

Dosya Ekleri

• 1742999744359.png
    1742999744359.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 21
Onu da denedim sonuç yine aynı...

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Ek olarak oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Ek olarak oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.

Bunu da denedim hocam... Şu an açıldı ama inanılmaz derecede kasma var. 1 FPS bile alamıyorum. 5 dakikadır menüye giremedi.

Oyunu kapatıp tekrar açın. Oyunu nereden aldınız?

Şimdi de bu hatayı verdi. Bu yavaş açılma sorunu zaten güncellemeden beri var. 3 gündür sadece 1 kere normal şekilde açıldı. Onun dışında hep böyle yavaş açılıp hata verip kapanıyor. Oyunu EA App üzerinden aldım.
1743002045656.png

Şimdi de bu hatayı verdi. Bu yavaş açılma sorunu zaten güncellemeden beri var. 3 gündür sadece 1 kere normal şekilde açıldı. Onun dışında hep böyle yavaş açılıp hata verip kapanıyor. Oyunu EA App üzerinden aldım.Eki Görüntüle 2454465

Bunu kurun. V-Sync açıp denediniz mi? Oyunu DX11 ile çalıştırmayı da deneyebilirsiniz.

Geri
Yukarı