İsmailsafaç
Megapat
Daha fazla
Oyunu modlu oynadığım için uzun zamandır offline mod alıp güncellemeleri yapmadan oynuyordum. Geçen gün yanlışlıkla oyunu güncelledim ve böyle bir hata ile karşılaştım. Ekran kartım güncel.
Eki Görüntüle 2454443
E
Ekran kartının sürücülerini güncelle net çözülecektir.
Hem ekran kartı hem de oyun güncel ama maalesef sorun devam ediyor. Oyunu güncellemeden önce böyle bir problem yoktu.
AMD uygulasini kopile sil sonra tekrar yükle DRX'ler guncele.
Onu da denedim sonuç yine aynı...
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Ek olarak oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bunu da denedim hocam... Şu an açıldı ama inanılmaz derecede kasma var. 1 FPS bile alamıyorum. 5 dakikadır menüye giremedi.
Oyunu kapatıp tekrar açın. Oyunu nereden aldınız?
Şimdi de bu hatayı verdi. Bu yavaş açılma sorunu zaten güncellemeden beri var. 3 gündür sadece 1 kere normal şekilde açıldı. Onun dışında hep böyle yavaş açılıp hata verip kapanıyor. Oyunu EA App üzerinden aldım.Eki Görüntüle 2454465
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.