EA FC 25'te gamepad tuşları karışıyor

1) Gamepad marka/model nedir ?

EA FC'nin desteklemediği, globale açılmamış, gamepad marka/model problemi olabilir belki. Benzer problemi ben de yaşamıştım zamanında.

Razer Wolverine V2 modeli var bende, hiç problem yaşatmadı şu ana kadar. Her şeyle uyumlu çalışıyor. Bir de yedekte duran Snopy var, modelini falan bile bilmiyorum, zamanında eski emektar Logitech F310'um bozulduğunda birkaç haftalığına almış koymuştum köşeye. O Snopy gamepad mesela bezdirdi beni... Canı istediğinde algılıyordu, canı istemediğinde hiç algılamıyordu. Bazen tuşlar karışıyor vs vs, tonla problem çıkartıyordu EA FC'de. Garip şekilde E-Football'da da sorunsuz çalışıyordu mesela.

2) Eğer bilindik bir marka kullanıyorsanız ancak oyunu STEAM'den aldıysanız, Steam Input'u devre dışı bırakın ve tekrar deneyin. Ya da doğrudan EA APP'ten oyuna girin. Steam'in uyum problemi olabiliyor bazı gamepad modelleriyle.

Son düzenleme:
Merhaba FC25 aldım fakat kolu bağladığımda options tuşu falan X yerine kullanılıyor.

Eğer Steam üzerinden aldıysanız Steam oyun ekle kısmından EA uygulamasını bulup dosyanın içindeki EA Desktop EXE. Falan olması lazım ona benzer onu ekleyin. Sonra kolu Steam'e tanıtın ve Steam de eklediğiniz EXE kısmına basın ve oyun açılır, ben öyle cözmüştüm. Epic içinde aynı durum

Eğer Steam üzerinden aldıysanız Steam oyun ekle kısmından EA uygulamasını bulup dosyanın içindeki EA Desktop EXE. Falan olması lazım ona benzer onu ekleyin. Sonra kolu Steam'e tanıtın ve Steam de eklediğiniz EXE kısmına basın ve oyun açılır, ben öyle cözmüştüm. Epic içinde aynı durum.

Hocam Türkçe dil yoktur lütfen yardımcı olur musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı