EA FC 25'te momentumdan nasıl kaçınılabilir?

BEACT

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamlar bu bağımlılığa ben de sahip olanlardan biriyim maalesef 😅. Merak ettiğim konu şu, mesela art arda 6-7 maç kazanıyorum özellikle bu fut Champs'de oluyor. Daha sonra üstüne oynadığım maçlarda oyuncularım önceki oynadığım maçlara göre birden farklılaşıyorlar, sanki bir ağırlık geliyor oyuna, hızlı koşmuyorlar, çevikliklerini kaybediyorlar gibi. Bunlar dışında rakiplerimin oynayış tarzları bana çok yakın olmasına rağmen attıkları saçma sapan ara pasların defansımdan kaymak gibi akarak geçmesi beni çıldırtıyor veya mesela şut vuruyorlar ve vurdukları her şey kalecimden tekrar önlerine sekip pozisyonu golle sonuçlandırıyorlar. Bunları eminim yaşayan tek ben değilim ama bu millet nasıl 15-0 yapıyor böyle bir durum varken? Kadrom kötü de değil onu da sizlerle paylaşayım. Karşıma abuk subuk kadrolar geliyor bazen saçma sapan goller yiyorum 15-0 yapanlar bu olanlardan nasıl kaçınabiliyorlar?

1741391575879.png

Momentumu kiramazsin knk ama eğer gol yiyip kötü oynamaya basladiysan hemen atak deneme biraz topu ayağında tut pas yap kendi sahanda sonra ileri çik rakibin gücünü kırarsın i am Jose Mourinho

Momentum kaçınılamaz bir şey FIFA'yı bayağıdır oynuyorsanız bunu biliyorsunuzdur oyun isterse her türlü gol yedirir paslasmalar yaparak trivela vur gol.

Momentumu kiramazsin knk ama eğer gol yiyip kötü oynamaya basladiysan hemen atak deneme biraz topu ayağında tut pas yap kendi sahanda sonra ileri çik rakibin gücünü kırarsın i am Jose Mourinho
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun en iyi defansı birden yanına pas atmakda vs zorlanabilir her türlü yedirtiyo oyun sana en iyisi bırakmak bu oyunu

Momentum FIFA'nın oyununa koyduğu bir şey değil gerçek hayatta da var her yerde de var normal futbolda da bir takımın o gün günü olabilir her şey istatistik değil.

Momentum kaçınılamaz bir şey FIFA'yı bayağıdır oynuyorsanız bunu biliyorsunuzdur oyun isterse her türlü gol yedirir paslasmalar yaparak trivela vur gol.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 2014'ten beri oynuyorum evet momentum var ama eskiden böyle maç boyu süren şekillerde olmuyordu. Oynanabilirliği daha yüksekti oyuna yazık ediyorlar.

Evet mantıklı olabilir fakat bazı durumlarda da arkada pas çevirmye çalıştığımda saçma sapan topu kapıyorlar ne kadar uğraşsam da yiyiyorum golleri. Elit klasmana geldiğimde bu aşırı derecede daha fazla olmaya başladı. WL'de de 10-11 win alıyorum sürekli üstüne çıkmıyor...

80 dakika gol sesi çıkmazken, 10 dakika da üst üste santradan gol yedirir bu oyun.

Gerçekten böyle 89'dan sonra karşılıklı toplam 3 tane gol görmüşlüğüm var. Saçma sapan şutlar giriyor. Oyunu neden böyle yapıyorlar ki?

Aradaki güç farkı büyükse bir nevi karşındaki adama kıyak geçiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı