EA FC 25'ten haksız yere yasaklanmak

Ozsoyahmet47

Kilopat
Merhaba,
8 Aralık saat 03:22'de gelen bir mail ile hesabımın banlandığına dair bir mesaj aldım. Sebep olarak da hesabımın jeton dağıtımına dahil olduğu iddia ediliyor ki böyle bir şey yapmadım, hatta nasıl yapılacağını bile bilmiyorum. Konuyla ilgili onların gönderdiği mailleri ve benim gönderdiğim mailleri ekleyeceğim.

2014'ten beri kullandığım hesabımı geçmiş, mevcut veya gelecek tüm FIFA oyunlarına erişimimi engellediler. Bu arada oyunu satın dahi almadım; EA Play Pro ile oynuyordum. En son satın aldığım FIFA 22 idi, onu da Steam'den 30 TL olduğu için almıştım. Bunun dışında satın aldığım ve Ultimate Team'e ilk başladığım oyun olan FIFA 21 var; onu da Steam'den aldım. FIFA 23'ü, EA Play'de ücretsiz olduğu zaman oynamıştım. Mayıs ayıydı galiba.

Bunun dışında FC 24 zamanı, EA Play Pro aldığım için oynamaya başladım. 1129 saat oynamışım, bunun %90'ı Ultimate Team. Orada da genellikle Squad battles oynuyordum, evolution ile oyuncuları geliştirip görevleri yapıyordum ve kazandığım paketleri açıyordum. Rivals'ı çok fazla oynamadım, en fazla 5. dereceye gelmiştim. Oyunun oynanışını beğenmediğim için oynamıyordum. Champions modunu sadece bir kere oynadım. Amacım paket biriktirip açmaktı. Daha öncesinde, FIFA 21 zamanı daha fazla oynuyordum; saatim daha azdır 24'e göre, ama Rivals veya Champions'ta daha fazla vakit geçirmişimdir.

Neyse, şimdi de FC 25'i oynamaya başlamıştım. Yine EA Play Pro olduğu için oynuyordum. Çıktığından beridir oynuyorum, ama oynanışını yine beğenmediğim için genellikle Squad battles, rush oynuyordum ve evolution ile istediğim oyuncuları geliştiriyordum. Yine amacım paket biriktirip açmaktı. FC 25'te toplamda 356 saat oynamışım.

Banlanmadan önce 1M coinim vardı. Bunun çoğunu satılabilir socrates sayesinde kazanmıştım. Kalanını oynayarak veya paketlerden gelen satılabilir oyuncuları satarak biriktirmiştim. Kadromda satılabilir oyuncu ya da satın aldığım bir oyuncu yok. Kadromu da ekleyeceğim. Banlanmadan önce en son di maria görevi gelmişti; onu yapıyordum. Bu görevi yapmak için transfer pazarından görevde gereken Arjantin ligi oyuncularını satın almıştım. Fiyatları yüksekti; 3 bin civarındaydı. Genellikle oyunu oynayanlar, neden bu fiyatlardan satıldığını bilir. Daha önce de tel görevi vardı; orada da Fransa ligi oyuncuları yüksekten satılıyordu veya tükeniyordu. Ben de tükeneceğini düşündüğüm için görevi hemen yapmak istedim ve oyuncuları satın aldım.

Sebebi bu mudur bilmiyorum, çünkü hiçbir delil sunulmuyor kendilerinden. Neyse, ben mailleri falan ekleyeceğim. Şu an banı kaldırmıyorlar. Ne yapacağım, haksızlığa uğruyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Tweet atmayı düşünüyorum ama takipçim yok. Ne yapabilirim? Biraz uzun oldu, kusura bakmayın.

1.ilk gelen ban maili.
1.savunmam
1.cevapları

2.savunmam
2.cevapları

Normalde kullandığım kadro. (sissoko, mendy, konate, Max'imin, Arda Güler, rashford, lukeba evolutiondu)
Banlanmadan önceki görev için kullandığım kadrom (gerrard kiralık)

FIFA'daki saatlerim.

ea kullanıcı adım ToRage.

Böyle ilginç bir mail aldım banımı kaldırmışlar yalnız ban mailinde çok emin konuşuyorlardı banı kaldırdıklarını söyledikleri mailde o kadar emin konuşmamışlar yanlışlıkla işaretlemiş olabiliriz yazmışlar.

Dosya Ekleri

• 1.ban maili.png
    290,6 KB · Görüntüleme: 443
  • 1.Savunmam.png
    147,2 KB · Görüntüleme: 383
  • 1.Cevapları.png
    178,4 KB · Görüntüleme: 330
  • 2.Savunmam.png
    191,2 KB · Görüntüleme: 288
  • 2.Cevapları.png
    216,9 KB · Görüntüleme: 286
  • Banlanmadan Önceki Kadro.png
    591,1 KB · Görüntüleme: 246
  • Normalde Kullandığım Kadro.png
    942 KB · Görüntüleme: 243
  • Screenshot 2024-12-10 163249.png
    534,3 KB · Görüntüleme: 193
  • Screenshot 2024-12-10 163342.png
    543 KB · Görüntüleme: 169
  • Screenshot 2024-12-10 163515.png
    330,8 KB · Görüntüleme: 156
  • Screenshot 2024-12-10 163639.png
    470,9 KB · Görüntüleme: 194
  • Screenshot 2024-12-10 223517.png
    256 KB · Görüntüleme: 290
Son düzenleme:
Hocam merhaba, tam olarak aynı banı ben de yedim nasıl çözüldü senin bu durum sürekli mail mi atmam gerekiyor?

Hocam merhaba, tam olarak aynı banı ben de yedim nasıl çözüldü senin bu durum sürekli mail mi atmam gerekiyor?

Merhaba, iki kere mail attım, cevapladılar. Sonrasında başka bir şey yapmadım. Birkaç gün sonra banın kaldırıldığını bildiren bir mail attılar.

Merhaba, iki kere mail attım, cevapladılar. Sonrasında başka bir şey yapmadım. Birkaç gün sonra banın kaldırıldığını bildiren bir mail attılar.
Bana en son iki seferdir ekteki mailin aynısını gönderdiler. Sanırım benim iş düzelmeyecek.

Bana en son iki seferdir ekteki mailin aynısını gönderdiler. Sanırım benim iş düzelmeyecek.Eki Görüntüle 2447012

Geçmiş olsun, yapacak bir şey yok. Ben de ikinci mailden sonra salmıştım, sonra kendileri kaldırmıştı. Sende kaldırırlar mı emin değilim, bir de aynı maili atmışlar. Ama belli olmaz, bunların ne yapacağı rezil bir firma.

ne kadar sürede geri dönüş sağladılar

İlginç ama gerçek bu tarz yasaklanma durumu ile karşılaştım. Benim yasaklanma sebebim bizzat şu şekilde 550 650 750'den 20 25tane kadar saint maximin satın alınarak 1gün süre zarfında transfer pazarını yeniliyorsun zaman zaman satılıyorlar tek tek. Bir gün bakıyorsun saint Maximin'in oyuncular bir anda hepsi satılıyor. Aktif jeton miktarınız 11bin civarından 130 bandına çıkıyor. Ertesi gün jeton dağıtım aktarma vs sebebi ile banlanıyorsun madem jeton dağıtım ve aktarma girişimi varsa transfer pazarın da aynı anda aynı oyuncuyu birden fazla pazara ne koyduracaksın ne de hesabın 1'den fazla aynı oyuncudan satmasına izin vermeyeceksin tamamen saçmalık başka bir açıklaması yok.

Aynı sorunu bende yaşadım kardeşim dün. Futbolcu alıp satmak yasaksa neden transfer pazarı var anlamıyorum. Hiçbir menfaat elde etmeden tamamen kadromu güçlendirmek için al sat yaptım. Ucuza oyuncu bulunca aldım pahalıdan sattım bu yasak mı şimdi anlamış değilim. Seninki çözüldü mü bari? Ben mail attım bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…