H3rus Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 RAM 16 GB 3200MHz Ekran kartı RTX3060 İşlemci Ryzen 5 5500 FC24'e daha önce girebiliyordum. PC mavi ekran verdikten sonra bu hatayı almaya başladım. Nasıl çözerim? Yardım ederseniz çok sevinirim.(DS4 kullanıyorum) Son düzenleme: 20 Ağustos 2024
FC24'e daha önce girebiliyordum. PC mavi ekran verdikten sonra bu hatayı almaya başladım. Nasıl çözerim? Yardım ederseniz çok sevinirim.(DS4 kullanıyorum)
serkansgp Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 1.117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #2 Dosya doğrulama yap bir. Artı 0 Eksi
KS KS H3rus Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #3 serkansgp dedi: Dosya doğrulama yap bir. Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı. H3rus dedi: Denedim işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... DS4 Windows uygulamasını kapatınca düzeliyor ama daha önce birlikte kullanılabiliyordu. Artı 0 Eksi
serkansgp dedi: Dosya doğrulama yap bir. Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı. H3rus dedi: Denedim işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... DS4 Windows uygulamasını kapatınca düzeliyor ama daha önce birlikte kullanılabiliyordu.
Emin Ali Gvrcn Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 24 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #4 H3rus dedi: Denedim işe yaramadı. DS4 Windows uygulamasını kapatınca düzeliyor ama daha önce birlikte kullanılabiliyordu. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşadım düne kadar sıkıntı yoktu. Ben de forum açtım cevap bekliyorum, cevap alırsam iletirim Artı 0 Eksi
H3rus dedi: Denedim işe yaramadı. DS4 Windows uygulamasını kapatınca düzeliyor ama daha önce birlikte kullanılabiliyordu. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşadım düne kadar sıkıntı yoktu. Ben de forum açtım cevap bekliyorum, cevap alırsam iletirim