Merhaba, EA FC24 oynarken oynanış esnasında maç içinde güzel gözükmeyen destek işaretleri ve oyuncuların üstünde ok çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Fotoğraflar:
Eki Görüntüle 2290605
Eki Görüntüle 2290606
Nereden yapıyoruz onu başkanAntrenör ayarlarını kapatın.
Nereden yapıyoruz onu başkan
Hocam belirttiğinizi yaptım ama fenerli oyuncudaki görselde gösterdiğim hala duruyor ilk fotoğraftaki gittiHocam maç içindeyken ayarlara girin eğer türkçe kullanıyorsanız antrenör ayarları çıkar onları gizle yapın en üstten hepsini direkt gizleyebilirsiniz.Türkçe kullanmıyorsanız da trainer yazar.
pardon ilk fotoğraftaki gitmedi 2. gitti hocamHocam belirttiğinizi yaptım ama fenerli oyuncudaki görselde gösterdiğim hala duruyor ilk fotoğraftaki gitti
Hocam belirttiğinizi yaptım ama fenerli oyuncudaki görselde gösterdiğim hala duruyor ilk fotoğraftaki gitti.
Pardon ilk fotoğraftaki gitmedi 2. gitti hocam.
Tek kişiyim Xbox kolu ve karşı takım yapay zeka botu hocamİki farklı kol ve iki farklı takım ile mi oynuyorsunuz?
Tek kişiyim Xbox kolu ve karşı takım yapay zeka botu hocam.
Hocam yükleyeli 2 ay oldu sabah denerim dedikleriniziOyunu yeni mi yüklediniz? Ayarlar görsel diyerek geçiş yardımı oklarını kapadığınızda okların gitmesi lazım. Ayrıca maç dışından da antrenör ayarlarını kapayın eğer yeni oyuncu iseniz normal 1 2 maça gider.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.