mamii58 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 FIFA 23'te de vardı bu sorun ama bu kadar değildi. Bir çözümü var mı? Ayarlardan bir şey yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2024
FIFA 23'te de vardı bu sorun ama bu kadar değildi. Bir çözümü var mı? Ayarlardan bir şey yapabilir miyim?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.270 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 mamii58 dedi: FIFA 23'te de vardı bu sorun ama bu kadar değildi. Bir çözümü var mı? Ayarlardan bir şey yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Cihazınızın son bakımı ne zaman yapıldı? İsindigi için yapıyor olabilir ben öyle bir sorun yaşamadım .
mamii58 dedi: FIFA 23'te de vardı bu sorun ama bu kadar değildi. Bir çözümü var mı? Ayarlardan bir şey yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Cihazınızın son bakımı ne zaman yapıldı? İsindigi için yapıyor olabilir ben öyle bir sorun yaşamadım .
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 11 Şubat 2024 #3 Fazla ısındığındandır temizleyin sizin PS4 de sorun var büyük ihtimalle oyunla alakası yoktur
mamii58 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 SEMIKAANCAKIR dedi: Cihazınızın son bakımı ne zaman yapıldı? İsindigi için yapıyor olabilir ben öyle bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... 6 ay önce aldım cihazı almadan önce bakımı yapılmıştı.
SEMIKAANCAKIR dedi: Cihazınızın son bakımı ne zaman yapıldı? İsindigi için yapıyor olabilir ben öyle bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... 6 ay önce aldım cihazı almadan önce bakımı yapılmıştı.
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 11 Şubat 2024 #5 Soğutucu alın ve tekrar bakım yapın kendiniz yapabilirsiniz evde gerekli malzeme varsa.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.270 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #6 mamii58 dedi: 6 ay önce aldım cihazı almadan önce bakımı yapılmıştı. Genişletmek için tıkla... Tekrardan bir bakım yaptırın derim. Bende ilk seri hiç bakım yapılmamış parlak kasa var o bile kasma-donma yapmıyor.
mamii58 dedi: 6 ay önce aldım cihazı almadan önce bakımı yapılmıştı. Genişletmek için tıkla... Tekrardan bir bakım yaptırın derim. Bende ilk seri hiç bakım yapılmamış parlak kasa var o bile kasma-donma yapmıyor.
mamii58 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #7 Dushh dedi: Fazla ısındığındandır temizleyin sizin PS4 de sorun var büyük ihtimalle oyunla alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Yani cihaz 3 4 saat açık kaldığında ısınmaya başlıyor ve seslide çalışıyor.
Dushh dedi: Fazla ısındığındandır temizleyin sizin PS4 de sorun var büyük ihtimalle oyunla alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Yani cihaz 3 4 saat açık kaldığında ısınmaya başlıyor ve seslide çalışıyor.
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 11 Şubat 2024 #8 Normal.
mamii58 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #9 Dushh dedi: Soğutucu alın ve tekrar bakım yapın kendiniz yapabilirsiniz evde gerekli malzeme varsa. Genişletmek için tıkla... Soğutucu bana mantıklı gelmiyor ama alırsam dikey stant almayı düşünüyorum. Peki evde PS4 nasıl temizleyebilirim? (Slim kullanıyorum) Son düzenleme: 11 Şubat 2024
Dushh dedi: Soğutucu alın ve tekrar bakım yapın kendiniz yapabilirsiniz evde gerekli malzeme varsa. Genişletmek için tıkla... Soğutucu bana mantıklı gelmiyor ama alırsam dikey stant almayı düşünüyorum. Peki evde PS4 nasıl temizleyebilirim? (Slim kullanıyorum)
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 12 Şubat 2024 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et