T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 571 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 EA Games'ten FIFA 25 aldım, bunu Steam'e aktarmak istiyorum, yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.514 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #2 Treal dedi: EA Games'ten FIFA 25 aldım, bunu Steam'e aktarmak istiyorum, yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mağaza dışı oyun ekle diyerek kütüphanede gözükmesini sağlayabilirsiniz ama satın almış gibi olmaz sadece kütüphanede gözükür, steam'den çalıştırmanızı sağlar o kadar.
Treal dedi: EA Games'ten FIFA 25 aldım, bunu Steam'e aktarmak istiyorum, yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mağaza dışı oyun ekle diyerek kütüphanede gözükmesini sağlayabilirsiniz ama satın almış gibi olmaz sadece kütüphanede gözükür, steam'den çalıştırmanızı sağlar o kadar.
B Batuhan kara Megapat Katılım 8 Kasım 2014 Mesajlar 104 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #3 Kontrolcü için düşünüyorsan "steam dışı oyun ekle" tarzı seçenek var. Yok ben Steam üzerinden başlatacağım dersen bence gerek yok. Çünkü Steam'den de alsan yine EA App ile başlatacak.
Kontrolcü için düşünüyorsan "steam dışı oyun ekle" tarzı seçenek var. Yok ben Steam üzerinden başlatacağım dersen bence gerek yok. Çünkü Steam'den de alsan yine EA App ile başlatacak.