Şunu anlamadım açtığın konuda şöyle yazmışsın. çeviri hatası da olabilir: "Steam'de 12 aylık abonelik için ödeme yaptım, ardından Fifa 23'ü indirip sadece 6 saat kadar oynadım. Sonra hemen engellendim." "iade talebi oluşturdum ancak 2 saat saınırı nedeni ile reddedildi"
- Bandan sonra mı iade talebi oluşturdun? Önce mi?
- EA komple hesabını mı banladı? Yoksa online özelliklerini mi kısıtladı? Ya da Sadece FIFA 23 ü mü engelledi?
- FIFA Ultimate team de Transfer yaptın mı hiç?
- 3. Parti yazılımlardan kullandın mı? Ki 2011 den beri her yıl yıl 2.000 online maç yaptığım FIFA 23 te bırakma sebebim; hilenin herkes tarafından çok yaygın ve kolay erişilir olması, kullanmayanın ise enayi sayıldığı gibi bir ortama dönüşmüş olmasıydı. Stamina, Overall hax, DNF ile coin kasma gibi.
- EA ya baktığımda iki adet "onuralpaltinok" hesabı görünüyor. İkisi de sana mı ait? Bu hesapların birbirleri arasında bir faliyet oldu mu? Oyuncu /coin transferi yaptın mı?
- 3. Parti sitelerden Coin aldın mı?
Eki Görüntüle 1882045
1) İade talebini steam üstünden oluşturdum. Çünkü oradan satın aldım. Banlandıktan sonra.
2) Komple hesabım banlandı. Hiç bir oyunun online özelliklerini kullanamıyorum.
3) Hayır, sadece offline draft mode (npc'lere karşı) oynadım. Toplam 6-7 maç yaptım.
4) Herhangi bir 3. parti yazılım kesinlikle kullanmadım.
5) İkisi de bana ait ama biri 2015 yılından kalma, herhangi bir aktif kullanımım yok. Zaten steam üstünden EA Play alınca, tek bir hesaba bağlayabiliyorsun.
6) Hayır almadım.
5. kez case oluşturdum ve son mailimde banı kaldırmazsanız, kaldırmayın ama sebebi söyleyin ki ilerde tekrar EA Play aboneliği satın alırsam, neyi yanlış yaptığımı bileyim de durduk yere ban yine ban yerim korkusu yaşamayım dedim. Şerefsizlerin verdiği cevap;
Hello,
We received your latest message regarding the action taken on your account. We have performed all investigations possible on this issue and will not reverse the decision.
Please do not expect further responses on this matter. |
Mail atıp durma, söylemiyoruz lan işte diyorlar kısaca. Internete ''EA ban for no reason '' yazıp aratın, o kadar fazla ea forum'u üstünde, reddit'te ve başka yerlerde konu var ki.. Birini banlıyorsan sebebi de söylemek zorundasın ki, insanlar tedbirini ona göre alsın de mi?!
Artık hani işin parasını da geçtim, zoruma giden şey herhangi bir gerekçe gösterememeleri. Hile yapmadım ama deseler ki hile yaptığınız tespit edildi, bu yüzden banladık. Ben de şöyle düşüncem, mesela msi afterburner programı kullanıyorum oyunlarda ısı değerini takip etmek için. EA bunu tespit etti, anticheat sistemi bunu 3. parti yazılım olarak algıladı ve bu yüzden banlandım. Bu arada msi afterburner'da açık değildi oyundayken, onu da not olarak söyleyim de. Derim ki böyle saçmalık olmaz ama bir daha üyelik alırsam, bu program açıkken oyuna girmemem lazım demek ki. Ama yok, söylemiyoruz diyorlar, gerçekten canımı sıkan tek nokta şu an bu.