Mr.hüseyin Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 FC 25'i Steam'den aldım. PC'deki EA uygulamasında hesabımı açmak istiyorum ama her Steam hesabımla EA de oturum açmaya çalıştığımda eskiden kapatmış olduğum Gmail'e doğrulama kodu yolluyo nasıl çözebilirim?
FC 25'i Steam'den aldım. PC'deki EA uygulamasında hesabımı açmak istiyorum ama her Steam hesabımla EA de oturum açmaya çalıştığımda eskiden kapatmış olduğum Gmail'e doğrulama kodu yolluyo nasıl çözebilirim?
BatuhanAbe Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #2 Destek ekibine ulaşmalısın başka çözümü var mı bilmiyorum.
Mr.hüseyin Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #3 BatuhanAbe dedi: Destek ekibine ulaşmalısın başka çözümü var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler yinede
BatuhanAbe dedi: Destek ekibine ulaşmalısın başka çözümü var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler yinede
zentaxx Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #4 Mr.hüseyin dedi: Tamamdır teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam bende de aynı problem var.
Mr.hüseyin dedi: Tamamdır teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam bende de aynı problem var.