EA App uygulamasını bir de CMD üzerinden silmeye çalışın bakalım. CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra çıkan ekrana wmic yazın. Bu işlemden sonra da product where name="EA app" call uninstall yazın ve onaylayıp tekrar deneyin.
Tamam, şimdi anladım. Programı hiç Türkçe kullanmadığım için "Avcı Modunu" çıkaramadım başta. Görseldekilerin çoğunluğu Kayıt Defteri girdileri. Onların silinmesi çok da bir şey ifade etmez gibi. Bizim ana programı kaldırmamız gerek.
Tamam, şimdi anladım. Programı hiç Türkçe kullanmadığım için "avcı modunu" çıkaramadım başta. Görseldekilerin çoğunluğu kayıt defteri girdileri. Onların silinmesi çok da bir şey ifade etmez gibi. Bizim ana programı kaldırmamız gerek.
Merak ettiğim şey şu. Siz bu DLL dosyasını belirtilen klasörden silip Visual C++ 2015-2022 yazılımını kurduğunuz zaman tekrar o konumda beliriyor mu? Sormamın nedeni ise normalde sadece System32 ve SysWOW64 klasörüne yüklüyor diye biliyorum.
Merak ettiğim şey şu. Siz bu DLL dosyasını belirtilen klasörden silip Visual C++ 2015-2022 yazılımını kurduğunuz zaman tekrar o konumda beliriyor mu? Sormamın nedeni ise normalde sadece System32 ve SysWOW64 klasörüne yüklüyor diye biliyorum.
Benim anlamadığım şey bu dosya Windows sistem klasöründe bulunan ve çeşitli programların Windows işletim sistemiyle uyumlu çalışmasını sağlayan bir kod kaynak kitaplığıdır işlevindeyse neden sadece EA detskop uyarı veriyor